Hafnia dame 1 – FFK (2-4)

Michael Møller -

Rejselyst og småskader betød, at reserver var indkaldt, således havde Louise Jacobsen debut og Marie Kragelund havde overtaget hvervet som keeper.

Posen var rystet og nye angrebskombinationer blev prøvet af, og det med stor succes. Det viste sig, at kædernes meget forskellige spillestile var med til at forvirre modstanderne. Vi kombinerede os i gennem og havde etableret angrebsspil førende til kvalificerede afslutninger.

Det viste sig dog desværre, at kampen blev afgjort på 3 minutter i 2. periode. Manglende skarphed og konsekvens førte til 3 mål i FFK’s favør.
Målscoren kunne dog ikke aflæses i vores spil, vi fortsatte ufortrødent. En kampånd som er kendetegnende for dette hold, og som jeg tror bunder i en grundlæggende glæde ved spillet og tro på vores berettigelse i den bedste liga.

Kampånden blev personificeret i Dina som scorede to mål. Dina løb også meget overbevisende med titlen som kampens spiller.

Året går på hæld og det giver anledning til at vurdere og fabulere lidt over sæsonen indtil nu. Vi kan ikke komme uden om, at det resultatmæssigt har været en tynd sæson. Spilleglæde og kampgejst til trods så ville det varme gevaldigt med et par point på kontoen. Så derfor er målsætningen stadig, at vi spiller for at vinde.

Resultaterne viser at vi er på rette vej. Således er ovenstående kamp vores resultatmæssige bedste kamp.

Næste kamp er mod Herlev den 18. januar, det bliver en stor dag…

Godt nytår til jer alle.
Referat Malene

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning