Hafnia dame 2 – Jægerspris Underducks FC (1-11)

Michael Møller -

Jægerspris får sit første mål efter bare 10 sekunder, og nummer to og tre i løbet af de næste fem minutter. Tror måske ikke Hafnia-damerne var helt vågne og klar. Hafnia kæmpede herefter hårdt, og vi var i de sidste 10 minutter af første periode godt med i kampen. Vi havde nogle gode chancer på mål, forsvaret begyndte at blive etableret, og vi var alle vågne. Til trods for at Hafnia endelig var kommet ind i kampen, scorer Jægerspris igen 5 sekunder inden, der bliver fløjtet af.
Jægerspris vinder første periode 4-0.
I anden periode fik Jægerspris lidt mere modstand. De får en udvisning, og vi har powerplay i to minutter. Men det ændrer desværre ikke noget – bolden vil ikke ind i målet. Lige efter de er blevet fuldtallige får Jægerspris til gengæld endnu et mål. Og ikke mere end to minutter efter får de mål – igen! Selv om der står 0-6, er der godt humør, og der bliver kæmpet hårdt fra begge sider. En ”målkvinde” fra Hafnia, der til denne kamp spillede i marken, savnede vist sin plads i målet. 15 minutter henne i perioden valgte hun at strække hånden ud efter bolden. Hun fik to minutter på sidelinjen – og så havde vi noget at grine af den dag. Jægerspris vinder anden periode 2-0.

Tredje periode begynder ligesom anden periode sluttet. Hafnia er godt med, selv om Jægerspris fører med seks mål. Der er rigtig god stemning på banen og fairplay fra begge hold. De første 12 minutter får Jægerspris kun et mål. Vi havde igen to minutter med powerplay, som igen ikke gav noget mål til os, men til gengæld fik Jægerspris scoret et mål i undertal.
På det tidspunkt faldt Hafnia lidt sammen, og Jægerspris får fem mål på de sidste 8 minutter! Hafnia tager en timeout efter, at Jægerspris har scoret to mål på 15 sekunder. I tiden 15:15 får Hafnia lavet et dejligt trøstemål. Vores kære Dorthe, som dagen/aftenen/natten/morgenen inden kampen havde været til polterabend, fik lavet Hafnias eneste mål i kampen. Det var skønt at få et mål, men det ville have været rigtig dejligt, hvis Jægerspris ikke havde 11.
Jægerspris vinder tredje periode 5-1 og kampen ender 1-11 i deres favør.

Vi vil gerne takke Jægerspris for en god kamp! Vi vil også takke dommerbordet, publikum og ikke mindst de to dommere – Sophie og Vicki – der gjorde at vi kunne spille kampen. Dejligt at I tog udfordringen med strakt arm! I gjorde det rigtig godt begge to!
Til sidst vil vi lige sige tillykke med sejren til Jægerspris!

Referat: Birgitte og Charlotte