Hafnia’s Damer har valgt at trække sig fra Slutspillet i Danmarksturneringen

Michael Møller -

En ting der lige skal slåes fast: Hafnia Damer er og bliver et 1. Divisionshold. Vi har i de fleste kampe en gennemsnitsalder på over de 35 år. Størstedelen af holdet består er rutineret old girls spillere, som har brugt deres mængde af tid i Ligaen. Resten af holdet er spillere, som enten har et par sæsonernes erfaring eller er helt nye på banen.

I øst har man desværre haft den udfordring at der er tre klubber, som har høstet alle de talentfulde spillere fra alle 1. Divisionsklubberne. Det har betydet at der er kun tre klubber, som har tilmeldt sig liga.
Resten af holdene har meldt sig til 1. Division, da niveauforskellen simpelthen er for stor. Ingen af 1. Divisionsklubberne har ikke den helt store lyst til at spille imod disse tre ligahold.

Så da man ikke kan lave en liga på tre hold, valgte man fra Unionens side, til stor ærgrelse for de fleste klubber, at lægge Liga og 1. Division sammen til en stor pulje. Dette betød at man nu kunne opleve gigantiske nederlag på 0-29, 0-21, 22-1, 1-20, osv. igen pga. en meget stor niveauforskel.

De fleste hold oplevede disse kampe, som kampe der bare skulle overstås og som nok vil finde en løbetur mere ophidsende end at være træningskegler for de tre ligahold. Dog er der nogle enkle hold, som faktisk finder disse kampe inspirerende og erfaringsgivende. Disse hold er for eksempel Benløse og Jægerspris. Disse to hold har arbejdet hårdt med deres pige afdelinger i mange år og dette er nu ved at bære frugt, da mange er deres pige spillere nu er rykket op på senior holdet. Disse hold vil få meget mere gavn af at spille i slutspillet end Hafnia’s “Old Girls” hold.

Det har været en hård beslutning, men Hafnia’s damer har efter en intern afstemning, stemt at holdet trækker sig fra denne sæsons slutspil, så det nu kan bane vej for at enten Benløse eller Jægerspris kan få lov til at opleve et slutspil. Vi fik lov til at blive ydmyget i pokalsemifinalen og det var nok slutspil for os i denne sæson.

Vi takker for denne sæson og siger på gensyn i den næste sæson, som først starter om 6-7 måneder.

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning