Hafnia FC 2 vs. Benløse FC (7/3-10)

Michael Møller -

1. periode startede desværre skidt for Hafnia, da Benløses nr. 3 allerede efter få minutters spil, satte et flot trækskud ind bag Hafnias keeper. Herefter fik Hafnias centerspillere godt fat i 3’eren, som ikke formåede at komme til væsentlige afslutninger resten af kampen. I slutningen af 1. periode bringer Benløses højre wing Benløse FC på periodens slutresultat; 2-0.

I starten af 2. periode rystes Hafnia mandskabet af endnu 2 hurtige mål med kun 30 sekunders mellemrum – begge af Benløses højre wing nr. 98. Herefter lukkes der sammen i forsvaret, hvilket giver mange gode målchancer foran Benløses mål. Midt i 2. periode lykkes det en hårdt fightende Henriette at få bolden ind bag keeperen. Stillingen var nu 1-4 og alle muligheder var stadig åbne.
En række uheldige hændelser foran Hafnias mål førte desværre til 3 mere eller mindre fortjente mål i Benløses favør. Efter 2. periode er stillingen nu hele 1-7 til Benløse FC.

Efter 2. periode proklamerede Hafnias keeper Dorthe, at ”nu var dåsen var lukket” – og lukket var den! Hafnia formår i 3. periode at holde målet helt rent, men på trods af flere gode chancer i den anden ende samt god kontrol igennem hele perioden, formår vi ikke at få flere mål. 3. periode slutter uafgjort (0-0).

På trods af en god fight, kontrol i lange perioder af kampen og et væld af målchancer, lykkes det desværre ikke for Hafnia at løbe med sejren denne gang. Der skal arbejdes intensivt på skudtræning og udnyttelse af målchancer – og så tager vi dem næste gang!
Tak for kampen til Benløse FC, og tusinde tak til alle vores piger for rigtig godt arbejde og en god holdånd.