Hafnia Floorball Club søger trænere til dameafdelingen

Michael Møller -

Den 23 år gamle floorballklub med rod på Amager har en dameafdeling, der består af to hold. Begge hold søger nye og inspirerende trænere til de kommende sæsoner.

Dame 1 spiller i ligaen og består af både øvede og rutinerede spillere. Holdet søger en træner, der kan udvikle både det fysiske, tekniske og taktiske niveau med fokus på at forbedre sammenspillet, samt den enkelte spillers progression. Spillerne er ivrige efter at lære nyt og udfordres gerne. Der forventes koncentration under øvelserne samtidig med, at det også skal være sjovt at komme til træning.

Dame 2 spiller i 1. division og består både af nye og øvede spillere. Holdet søger en træner, der kan udvikle særligt det tekniske niveau og formår at tilpasse træningen, så også de nye spillere inkluderes. Spillerne er fulde af kampgejst og vil gerne have sved på panden, og her skal der også være plads til snak og grin.

Klubben lægger vægt på sammenholdet mellem dame 1 og dame 2, og de to hold har derfor fælles træningstid tirsdag kl. 18-19.30 og torsdag kl. 19.30-21.30. Holdene varmer op sammen og træner derefter i hver deres ende af hallen. Denne konstellation giver mulighed for differentieret træning forstået på den måde, at 2. holdsspillere kan deltage i dele af 1. holdets træning, hvis det giver mening og omvendt. Dette lægger op til samarbejde mellem 1. holdstræneren og 2. holdstræneren.

Hafnia Floorball Club er en social klub med fester og events i løbet af året. Her er der mange fede oplevelser i vente, og hvis man ønsker det, er der god mulighed for nye venner og bekendtskaber.

Lyder ovenstående som noget for dig og er du interesseret i at høre mere, så hold dig ikke tilbage med at kontakte os.

Kontaktinfo: Rikke Qvistgaard rikkebq@live.dk og Malene Dall malenedall@youmail.dk

Læs mere om Hafnia Floorball Club på vores hjemmeside www.hafniafloorball.dk

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning