Hafnia ligadamer sejrer

Michael Møller -

Intens kamp fra start til slut

Hafnia – Vanløse: 6 – 4

Søndag aften mødte Hafnias ligadamer Vanløse. Hafnias koncentration blev holdt kampen igennem – lige fra at have siddet i omklædningsrummet, hvor træner, Stine Hansen, sagde at ”nu skulle hver enkelte finde fokus” indtil dommerne fløjtede kampen af. Efter desværre en del tabte kampe og efterfølgende intens træning var Hafnia parate til at kæmpe for hver en bold.

Flere ugers træning med fokus på psyke og ansvar i spillet gav pote i denne kamp. Seks mål blev sat i løbet af de tre perioder af henholdsvis Sofie Persson, Amanda Omgreen og Malene Callesen. Sofie satte tre mål, Amanda satte to mål og Malene satte et , da vi var i undertal.

Det var Hafnias kamp, dog måtte der kæmpes for at nå resultaterne – men ikke uden et par knubs, da Amanda måtte trække sig i 3. periode efter et grimt fald. Vanløse spillede sig tættere og tættere på os i sidste periode, men Hafnia holdt stand.

Hele holdet kæmpede bravt fra start til slut, men der er ingen tvivl om, at der skal trænes endnu mere på både fysikken, teknikken og psyken. Der er altid plads til forbedring og det har vi masser af muligheder for til næste uges træning og kampe.

På onsdag går det løs mod Jægerspris på udebane – forhåbentlig ser vi ligeså fokuserede Hafnia-damer stå klar og kæmpe til sidste fløjt.

Periode 1: 3 – 0
Periode 2: 2 – 1
Periode 3: 1 – 3

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august 2024 i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 24/25:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer (Starter op d. 3. september)
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

17.00-18.30: U11 & Øvrig Ungdom
18.30-20.00: Fælles Seniortræning