Hafnias 2. damer mod Vanløses damer

Michael Møller -

Kampen startede med et brag, da vores superspiller nr. 30 fik bragt os i spids med opgørets første mål efter blot 7 minutter. Det hørtes på sidelinjen, at det var første gang i 6 kampe, der var blevet scoret på Vanløse. Det gav blod på tanden, men Vanløses piger var ikke tilfredse med den status og fik knaldet en bold i nettet allerede efter yderligere 30 sekunder. Og desværre endnu 2 mål i løbet af de næste 3 minutter. 1. periode sluttede derfor 3-1 trods den gode start samt de sidste 10 minutters stærke forsvar og gode chancer i angrebet.

2. periode startede med et mål fra Vanløses nr. 14, som desværre fik frit slag på midten og skød den uforstyrret i mål. Dette scenarie udspillede sig beklageligvis endnu engang efter 4 minutter, så der pludselig stod 5-1 på måltavlen. Det var Hafnia naturligvis ikke tilfredse med, så fanden gik i os, og vores tidligere stjerne kunne efter små 10 minutter kalde sig dobbelt målscorer. Igen blev de sidste 10 minutter af perioden gode, og vi startede således 3. periode 5-2. I pausen var det gjort klart, at Vanløses nr. 14 ikke skulle have lov at komme til de lette chancer på midten, og hun blev derfor godt dækket op. Desværre fik hun snoet sig udenom en enkelt gang og sat endnu en bold i kassen. Det samme gjorde to andre Vanløsespillere.

Sidste periode bød også på et par vage udvisninger. En for hvert hold. Ellers stod forsvaret stærkt og angrebet kom til en del rigtig gode målchancer. Desværre var heldet endnu engang ikke med os. Målene vil bare ikke gå ind til Hafnias fordel. Vi siger alligevel tak for en god kamp og ser frem til at møde Jyderup på hjemmebane d. 21/2.