Hafnias damer sejrede i deres første kamp

Ida Rasmussen -

Lørdag d. 8. oktober, spillede Hafnias damer deres længe ventede, første kamp mod Lyngby. Kampen blev spillet på hjemmebane, og selvom Hafnias damer måtte se Sofia trække i målmandstøjet, var forudsætningerne for kampen gode.

I første periode kommer Lyngby mod os med 110 km/t og får presset os helt i bund. Vi dækker op på bedste vis og lader ikke Sofia få meget arbejde. Når vi får erobret bolden forsøger vi, at holde på den og spille sikkert rundt. Vi kommer til nogle chancer i deres ende, mens Lyngby også forsøger sig på vores mål. Stilling holdes på 0-0 indtil en Lyngbyspiller i tiden 17:40 trækker en udvisning. Dette skulle selvfølgelig være til vores fordel, men kommunikationen brister og Lyngby bringer sig foran 0-1 i undertal. Således ender første periode.

Anden periode får en drømmestart da et flot opspil ender ud i mål. Det er blot efter 13 sekunder, at Sophie Bourgois modtager en pasning op ad banden og sender bolden stilfuldt videre til Stine SK, der står helt fri foran mål. Bolden triller roligt og sikkert i mål til 1-1. Hafnias damer får fornyet energi af dette udligningsmål og blot få minutter efter, i tiden 4:25, sætter vi bolden i nettet igen. Her er det Ann, der er vendt tilbage med fuld styrke efter en skulderskade i pokalkampen, der scorer med assist af Mia Karlsson. Dette mål er især tiltrængt for Ann, men selvfølgelig også for resten af holdet, der nu er foran 2-1. Resten af anden periode fortsætter med lidt chancer hist og her, men ikke noget der bliver omsat til mål. Således ender første periode 2-1 til Hafnias damer.

Tredje periode får desværre ikke den ønskede start da bolden i tiden 3:21 ligger i Hafnias mål. Her er det en heldig scoring fra Lyngby og en uheldig indsats af Hafnia, der sætter stillingen til 2-2. Lyngby sætter igen fart på og presser os igen i bund. Hafnias damer forsøger sig et par gange på mål, men da det ikke munder ud i scoringer, beslutter cheftræner Tobias Öhrman at tage en Time out. Der bliver ændret i forsvarsspillet for at holde defensiven og samtidig forvirre modstanderen. Da vi løber på banen igen bliver det hurtigt til i føring til Hafnias damer. I tiden 11:27 er det igen duoen Stine SK og Sophie Bourgois, der står for målet til 3-2. Kort efter i tiden 14:43 scorer Stine SK igen, denne gang uden assist. Stillingen er nu 4-2 til Hafnia og modstanderen ser sig nødsaget til at tage en Time out. Lyngby presser alt, hvad de har lært, men Hafnias damer holder målet rent og sikrer sig derved den første sejr. Kampen ender 4-2 og Hafnias damer er glade og tilfredse med indsatsen. På tirsdag, d. 11. oktober, møder Hafnias damer FFK på udebane, hvis vi sejrer igen rammer vi andenpladsen i 1. Division, kun overgået af Benløse FC.

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning