Hafnia’s damer stadig ubesejret!

Michael Møller -

I kalenderen stod der lørdag d. 15/9 2012 efterfulgt at et stort kryds. Dagen var endelig kommet for Hafnia’s første ligakamp!

Vi samlede truppen og drog mod Vallensbæk. Efter en august med en masse træningskampe, energi og endnu mere træning, følte vi os klar til vores første kamp.

Coolness… directness… & readyness!

Vallensbæk var som altid lidt svære at spille mod. Dog formåede vi, at overtage kampen fra start af. Vi startede i højt tempo, men alligevel uden at være rigtig farlige.

I begyndelsen af 2. periode blev Nikoline udvist 2 minutter for forhindring af oplagt målchance, hvorefter Vallensbæk scorede påstraffe.
Nogle få minutter efter skulle de mange målskud give pote, da Anna med Malene som assist udlignede på et frislag midt i Vallensbæk’s roede udskiftning.

Der var god opbakning fra angriberne og center i opdækningen, og Vallensbæk havde ganske få farlige forsøg, som Keeper og backerne sikkert tog sig af.

I sidste periode formåede Rikke at tage løbet solo fra back-position til Vallensbæk’s mål. Uden assist scorede hun det afgørende mål og perioden og kampen endte 2-1.

Når vi lykkes med højt boldtempo, så skaber vi rigtig gode chancer for os selv. Vi hænger langt bedre sammen som hold end tidligere, men det vigtigste var at vi vandt vores første kamp! Lidt mere coolness… directness… og readyness! Så skal vi nok have en chance videre i
turneringen.

De damer, altid en fornøjelse! Jeg vil glæde mig til næste kamp d. 30/9.
/Mille

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning