Hafnia’s førstedamer i opgør mod Rødovre

Michael Møller -

Søndag d 14/10-12 (hjemmebane) – Hafnia vs. Rødovre

Rødovre er et stærkt og fysisk hold, hvor det kræver både disciplin, viljekraft og styrke for at spille dem op. Hafnia gjorde et godt forsøg, men manglede desværre det sidste!

I første periode voksede Hafnia’s selvtillid og der var god stemning, ansvarsfølelse fra samtlige spillere og mest af alt havde vi blod på tanden. Kampens første mål blev sat af vores kære træner, Sophie, der havde valgt at give en ekstra hånd inde på banen. Det ville tiden også vise sig at vi havde brug! Med to afbud var holdet presset fra starten af. Så der skulle kæmpes til det sidste!
Rødovre fik hurtigt udlignet til 1-1 og så var vi tilbage hvor vi startede… Der skulle kæmpes videre. Dette ville ikke blive en let kamp! Det markerede Rødovre ved at sætte periodens sidste mål nogle minutter inden pause. Perioden endte 1-2
Nogle minutter efter start af anden periode satte en Rødovrespiller det første mål og der var nu langt til en sejr. Hafnia kæmpede og én efter én kom de stakåndet ud på bænken og fik en puster inden de fortsatte igen. Damerne gav alt hvad de havde i sig!
Sara formåede i 9. minut at sætte et flot mål ind med Sophie som Assist. Perioden var veloverstået og endte 1-1.
Tredje periode. Igen satte Rødovre perioden i gang ved at markere sig i 3. og 7. minut. Stillingen var 2-5 og der var meget langt til sejr, men trods oddsene kæmpede hafnia’s damer videre og gav alt hvad de havde. Ingen gav op!
I 13. minut udvises en Rødovrespiller og blev dømt ”2+2+10” for ”dårlig opførsel”. Hafnia fik igen blod på tanden og så chancen for en sejr i hus trods minuttallene. Rikke satte et mål med Stine som assist. Dog blev det ikke til flere mål fra Hafnia’s side af, trods gode chancer og spilkombinationer. Kampen ender 3-5.