Hafniatoget ankom forholdsvis sikkert til Hørsholm station

Michael Møller -

Det var svært at vide hvad man skulle forvente til dagens opgør. Der herskede en urolig følelse i kroppen ved ankomsten til Rådhushallen, og det på trods af vi kunne mønstre stærkeste opstilling i år.

Denne følelse blev blæst væk da Hafnia på knap 7 minutter totalt nedspillede Hørsholm. Det var specielt takket være en stor indsats af førstekæden, hvor især Sebastian styrede løjerne. Det betød blandt andet 2 mål fra Jeppe som ligeledes var startet som lyn og torden.

Derfra blev det svært! Hørsholm pakkede sig bedre foran eget mål, mens Hafnia langsomt forsøgte at styre det etablerede angrebsspil.. For langsomt. Hørsholm havde herfra ikke det store problem med at lukke af for pasningerne, og de fleste gange endte det med kontringer modsat. Forsvarsspillet var dog ganske tilfredsstillende på dagen og kun 1 scoring i spil 5 mod 5 baglæns, er ganske fornuftigt.
Hørsholm fik lagt bolden i nettet 1 sekund før første periodes slutning.

2. periode kom Hørsholm afgjort bedst ud til, og de får også reduceret til 2-3 i Powerplay og dermed skabt spænding i en kamp der kunne være lukket. Stor ros for fortsat at fighte og virkelig byde op til spil fra de orangeklædte. Hafnia vinder igen momentum som i de tidligere opgør i år. Først ved et skud, så en kontring og slutteligt efter et hårdt pres på Hørsholms backer.

Endnu en powerplayscoring giver Hørsholm lidt tro på muligheden for et comeback, men det virker til at Hafnia har fået bedre styr på det og får da også tilspillet sig en del chancer, som Hørsholms velspillende målmand desværre tager sig af. 2 scoringer i amagerkansk favør lukker kampen denne onsdag aften.
Resultatmæssigt meget tilfredsstillende, spillemæssigt kan vi så småt brøste os af, at have styr på forsvaret, mens det fremadrettede kræver meget mere bevægelse, koordinering, initiativ og sammenhæng.. Vi lever dog fortsat stærkt på kynismen og de simple mål, som fortsat pynter måltavlen i vores favør.

Det var kamp 4.. Træning i aften, og lørdag venter der en meget stor mundfuld!

/Schow
POINT:
Sebastian 2+3
Jeppe 2+1
Schow 2+1
Frank 1+0
Parbo 1+0
Stig 0+1
Thomas 0+1
Nørhave 0+1

MOM:
Sebastian strålede mest af alle, hvor han fra sin centerposition knoklede i defensiven, satte kontringsløb i gang og byggede det etablerede spil op i sin kæde. At det dertil kunne krydres med 5 point denne onsdag aften, underbygger yderligere valget af ham.

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august 2024 i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 24/25:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer (Starter op d. 3. september)
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

17.00-18.30: U11 & Øvrig Ungdom
18.30-20.00: Fælles Seniortræning