Herre 1: 2 tilgange og 1 afgang

Michael Møller -

På Til & Fra kortene har 2 stk. været til Hafnia fra Hørsholm, mens den sidste gave hedder fra Hafnia 1 til Hafnia 2.

Overordnet må Hafnia siges at være vinderen i det julebal.

Tager vi afgangen først, er der tale om Jeppe Trier, der for første gang i år, valgte at slå folderne i højeste række. Det har han gjort flot i den første halvdel af sæsonen, men må efter overvejelser, alligevel prioritere 2. herre, da meget mere spilletid, genforening med sin bror og en vigtig rolle tipper motivationen til den side. Det er dermed en afgang der styrker herre 2, så på den måde er det ikke ligeså vemodigt som ved et klubskifte. Jeppe har dog bevist han har kvaliteterne til at være med i den bedste liga. Døren er fortsat åben, og hvis rækken skal være højere igen, så er han mere end velkommen.

2 tilgange = to gengangere fra nordsjælland.

Der er tale om Christian Sonne og Frederik Kobberup, som sidste sæson var at finde i den hvide trøje på Amager.
Nu vender de retur og er sultne efter point og slutspilsfloorball.
Det er uden tvivl to spillere vi var kede af at miste ved starten af denne sæson, så det er en glæde at de igen er retur.

Sonne kommer med stor erfaring, godt overblik, kan spille alle positioner på banen og er desuden indehaver af et æselspark af et skud.

Kobbe som er lidt mindre erfaren kommer med en løbevillighed, et gå-på-mod, og en super teknik, og er mere end klar til at levere hvad der skal til. Med 4 mål i sidste kamp, mod netop Hafnias kommende modstander, fejler selvtilliden naturligvis ikke noget.

Det er et dejligt puslespil vi skal igang med, for at finde bedste set-up på kæder frem mod kampen d. 9 januar. Med et “fuck Janteloven”, tør jeg godt at udmelde, at vi nu kan mønstre de 3 stærkeste kæder i Øst, men det er naturligvis ikke altid nok. Hårdt arbejde og den rigtige indstilling skal til for at sikre både en god placering, og billetten til slutspillet.

Godt nytår til jer alle.

/Schow

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning