Herre 1: 2011 i gang med sejr

Michael Møller -

En stor trup på 15 spillere og 3 keepere var klar, og det endda med afbud fra Tore, Bjørneboe og Matti. Jo der er kommet god bredde på truppen, og det har været mærkbart på årets første træninger, at niveauet er løftet gevaldigt.

Opvarmningen var dog ikke noget at råbe hurra for – det så meget nervøst ud, med for mange pasninger, og for lidt egoisme. Efter en kort opsang, sluttede det dog som det burde, og vi virkede klar til face-off.

Kampen tegnede sig fra start som vores øvrige 11, med flot styr på defensiven, mens opspil fremadrettet haltede så snart Herlev var organiseret. Der manglede langt mere egosime, afslutninger og returer, som også opvarmningen havde indikeret.
Fortjent eller ufortjent, bliver det Herlev der først er skarpest overfor en ellers storspillende Madsen. Stig og Helge går 2 mod 1 på en løs bold for at erobre den, men den høje bold havner hos Db, som helt alene kan rette den i mål. Så stor en chance var svær at misse, uanset alder og erfaring.
Lidt op ad bakke, men der går ikke længe før Ellebæk bryder gennem midten og spreder forsvaret totalt. Pasningen ender hos Schow som med baghånden kan lægge den ind til 1-1. Herligt med en hurtig kvittering i en del af kampen hvor uafgjort prægede det meste af forestillingen, på baggrund af manglende skarphed i det fremadrettede fra begge hold.
Hafnia må bide i platicgulvet med en pausestilling på 1-2 da Herlev i overtal, og med manglende Hafniafokus, må se bolden rulles i kassen efter en tværpas.

Der var stadig optimisme i omklædningen før 2. periode, og der blev talt om at fokusere på de ting hver enkelt skulle bidrage med fra start i den nye periode. Det gik absolut efter planen. På en kontring fra Schow, et super hug fra Frank og en elegant frislagskombination med Rogne som afslutter, kunne Hafnia gå fra 1-2 til 4-2 før 3. I denne periode var Herlev godt banket tilbage på banen, og trykket mod deres mål holdt kun stand gennem gode indgreb fra deres keeper. Når Hafnia stoppede med at spille, bød Herlev ind med hurtige angreb, som krævede at Madsen konstant skulle sidde klar – og det gjorde han.
Det var en fornøjelse at kunne mærke de ekstra kræfter, som på dagen skyldtes 5 ekstra spillere der hele tiden sad klar til at bidrage.

3. periode blev lidt mere kedelig, og Hafnias ønske om 3 point så sikkert som muligt skulle køres hjem, gav mere arbejde i det defensive, men med fortsat sporadiske ture frem. C kæden kom igen mere i aktion, og her fik Bech sendt et godt trækskud afsted, ligesom Frank kunne bidrage med sin 2. scoring. Til sidst betød et noget sløset powerplay, som atter endte uden mål i den rigtige ende, med at Herlev kunne pynte på slutresultatet og 6-3 var en realitet.

Dejligt at være i gang igen, og dejligt at se de nye ansigter i truppen, som hurtigt er faldet ind, og som allerede har betydning for holdets træninger og kampe. Benløse venter i Ringsted fredag, og weekenden efter hedder modstanderen Rødovre. Vores placering p.t. er til låns 1 uge af gangen – så “stimen” skal fortsættes.

/Schow

6-3(1-2, 3-0, 2-1)

MOM:
Der var flere flotte præstationer i dagens opgør, men Madsen stod alligevel øverst på den liste da kampen var slut. Han blev langt fra bombarderet, men havde alligevel hånd, ben og hoved på flere 100 % chancer, når forsvaret til tider koksede lidt. Dejlig ro og styring af spillet bag fra, var andre af de plusser der kendetegnede hans indsats.

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning