Herre 1: Årets spiller

Michael Møller -

Lørdag aften dannede et super arrangement planlagt af Bjørnen og Tore, rammen om kåringen af årets spiller.

Hovedpersonen, ankom som den seneste, godt svedig og som en klonet soldat fra den tyske hær. Kniv skarp så han ud! Det der dog gav ham et menneskeligt tvist, var de sporadiske jordbærstænk over det meste af skjorten, efter et forsøg på at made et barn.

Da coach havde fundet nogle få velvalgte ord om Tores snarlige exit, blev det tid til kåringen af årets spiller. Thomas kunne efter de 3 spillere der var med i kapløbet var nævnt, løfte sig stykket højere på skamlen, og dermed modtage gave, diplom og en signeret spillertrøje. Her kunne man fornemme en fugtig øjenkrog eller to, og en velvalgt rørstrømsk takketale kom frem.

Blandt kommentarerne fra de 7 stemmer, har spillerne skrevet følgende:

Den spiller der har præsteret og udviklet sig mest i forhold til det forventede og normale niveau. Hver gang til træning, pisse flink fyr, skaber god stemning trods blundere i forsvaret, utrolig god oprydder. Rigtig god sæson.

Den spiller der har betydet ubetinget mest for holdet. Hans evige tro på tingene. Hans hurtighed er lige så fantastisk som hans skud er dårligt. Udstråler viljen til sejr altid, og har trukket holdet op når der var brug for det. Han er enestående til at indtage den rolle han bliver bedt om. Holdets mand!

Spillet alle kampe i grundspillet på en svær plads. Altid givet 100 % og udviklet sig meget i sæsonen. Utrolig holdspiller med humør i top!

Et stort og fortjent tillykke!

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning