Herre 1: AvedØRETÆVER uddelt

Michael Møller -

4-11 (0-2, 1-3, 3-6)

Da det blev tid til face-off kl. 12:00 i Avedøre, var der stor tvivl om hvad der ventede os. Spiller for spiller burde vi kunne matche modstanderen, men indstillingen til at vinde hver meter på banen, var det der var ved at koste os point sidst. Den indstilling har de unge drenge fra Attack.

Denne kamp var dog ikke ret gammel, før et tydeligt tegn viste, at den tilhørte Hafnia. Hvidovres banehalvdel blev belejret og målet forsøgt bombarderet. Skarphed var der dog ikke meget af indledende, men intentionerne var gode og der blev skabt de muligheder der kunne omsættes til lys i lampen.
Periodens to scoringer kom i spil på baggrund af en retur, som Jocke slog ind efter forarbejde af Schow, og dernæst “stjal” Jocke bolden i en kontring, og det var meget klogt, for den blev sat køligt ind i “standard Jocke højde” ca 30 cm over gulvet og knaldhårdt ved stolpen.

Pausen blev brugt på at berømme de ting der fungerede godt, herunder boldovertag og det gode presspil. Dog var der fokus på, ikke og lade benene hvile for meget, for modstanden skulle nok komme. Det blev dog en periode næsten på samme vis som første, med et skarpt Hafniahold, hvor Hvidovre kun ad hoc bød sig ind med chancer.
Begge kæder viste denne dag, at de kunne præstere, og modsat sidste møde, med 0-6 til B kæden, var der en anderledes skarphed og styrke i defensiven. Også dejligt at se både Mads og Lasse på scoringslisten. Hafnia vinder perioden 3-1 på lidt af det hele, og med en sikkerhed foran Madsen, der gjorde det rart at være bagerste mand på dagen.
3. periode blev punkteret efter kort tid og derfra blev det lidt svært med kontinuiteten. Alle spillere blev bragt i aktion, foruden dem med skavanker, og det betød lidt manglende forståelse i opdækningen og Hvidovre kunne med 2 scoringer pynte på resultatet, der alligevel taler sit tydelige sprog. På special team statistikkerne tromler Hafnia videre. Undertal blev vundet 2-0 og overtal 1-0. Virkelig noget der har virket fra første kamp i sæsonen!
Kampen havde lidt sammenstød undervejs, men dog ikke noget som de to dommere ikke kunne håndtere, og de fik også holdt sig neutralt gennem kampen, som Hafnia i dag kunne styre fra start til slut.

2. pladsen havde Benløse til låns. Det var målet at hive den retur, hvilket stillingen p.t. konkluderer er tilfældet.
Næste weekend burde vi mønstre en fuld spillertrup, når et vingeskudt SFC kommer på besøg i den blå kasse, for at kæmpe om vigtige point.

Vel mødt!

/Schow
POINT:
Jocke 4+2
Schow 3+2
Stig 1+1
Helge 1+1
Mads 1+0
Lasse 1+0
Kobbe 0+2
Frans 0+1
MOM:
En kæmpe indsats fra Jocke, der med 6 point var banens bedste. Foruden skarphed, var han organisator i powerplay, en arbejdshest i boxplay og holdets mand i alle situationer. Man kan tale om en topform der viser sig vildere fra kamp til kamp!

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning