Herre 1: Det nye tog fik sin champagne dåb…

Michael Møller -

Der lå en tæt tåge af forventninger over sundbyhallen inden lørdagens opgør.. Og der var da også en sund nervøsitet at spore, da det var to helt nye hold der stod over for hinanden.

Hafnia satte fra første fløjt et tungt tryk på Copenhagens backer, og det resulterede da også i, at selv deres bedste spillere lidt rystet måtte smide usikre pasninger rundt på parkettet. Reelt set virkede Hafnia som om at 1. periode skulle blæse oprykkerne omkuld, men der manglede altså lige skarpheden i de afgørende situationer. Skarpheden havde gæsterne dog, og det betød, at de på trods af at være trykket godt i bund, kunne bringe sig i front 2-0. Det var måske som forventet hos størstedelen af de fremmødte tilskuere på dagen, men hos spillerne i hvidt, var der fortsat stor tro på egne evner.
Hafnias nye nordmand, bragte sig selv i fokus, da han med klasse et-to spil med Stiggo, kunne omsætte det til reducering. Joachim der døjede med sygdom leverede en stor kamp alligevel med 3 point på kontoen. Resten af perioden bød på presspil uden valuta og et mærkeligt tildelt straffe, som blev pillet på stregen uden det store besvær. Den redning blev dog revancheret senere i kampen.
1-2 var dermed facit på første periode.

2. periode blev med lidt anderledes tryk på Copenhagen målet, men med langt bedre bolderobringer i offensiv zone. Det betød hurtigt, at Hafnia overtog kampen og tog pusten fra de ellers optimistiske Valbydrenge. Et powerplay hug fra Stiggo efterfulgt af 2 baghåndsscoringer fra Schow, betød føring på 4-2 og en reel styring af kampen. Det var dog alligevel fortsat spændende da et par uddelinger i form af en udvisning for afstand og senere i 3 periode et straffeslag, skulle bringe balance i kampens tildelinger. Hafnias box var dog skarp på dagen, og først da hjemmeholdet er fuldtallige kan gæsternes svensker Martin Bernsten sætte et tørt skud i krydset uden chance for en velspillende Madsen i målet.
En anden skarp og yderst velspillende Hafnia debutant, Kock, sætter sit første ligamål ind til 5-3, før Schow 17 sekunder senere udbygger til 3 målsføring inden pausen.

Endnu en kanonstart efter pausesnak betyder at Parbo på forarbejde af Frank, kan sætte scoring nummer 7 ind bag Copenhagen keeperen. Schow sætter sin 4. scoring ind til noget der på det tidspunkt kunne ligne en øretæve til oprykkerne, men derfra går der gummiben i den for Hafnia. 8-3 føring bliver til 8-6, blandt andet grundet et straffeslag, som kom i stand efter et frislag begået på midten?! Selv udeholdet havde aldrig hørt om den regel. Hafnia skifter keeper og Bjørneboe tager det sidste af kampen med et par gode sikre indgreb, og kampens punktum kommer med endnu en baghåndsscoring til 9-6 4 minutter før tid.
En super god måde at starte sæsonen på, og et nyt positivt bekendsskab i ligasammenhæng. Copenhagen er kommet for at blive, men vi håber dog at holde dem bag os fortsat..

I morgen venter Lyngby i en træningskamp og allerede søndag ramler vi indi alles favoritter fra Rødovre. Det bliver en stor mundfuld, som vi skal gøre alt for at drille.

/Schow

 

MOM:
Der var tale om en holdindsats! !
Og frem for at nævne for mange, for at glemme resten, var det Ellebæk, som efter en stærk defensiv indsats, blev manden der løb med hæderen.
POINT:
Schow 5+0
Joachim 1+2
Stig 1+2
Frank 0+2
Kock 1+0
Parbo 1+0
Elle 0+1

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning