Herre 1: Disneysjov i Benløse

Michael Møller -

Der var ungdomsfest i Benløse denne fredag aften. Da vi ankom, var der liv i hallen da omtrent 50 småfolk i alle aldre tonsede rundt efter den lille plastbold på 3 forskellige baner, totalt uvidende om at Disney sjov var i fuld gang på DR1.

Billedet ændrede sig ikke meget da ligakampen blev blæst i gang. Jo der var der kommet + 3-4 år på dåbsattesterne, men det var et meget ungt Benløse hold der gik totalt uimponeret til dagens opgave.

Hafnia måtte da også sande, at et vildt arbejdsraseri, letter fødder og en dejlig attitude kunne volde os problemer, som omtalt på taktikmødet før kampstart. Disse egenskaber fik vi alle at se i første periode. Benløse kom først på alt, fik generelt for meget tid og plads, og deres unge spillere leverede og leverede. Stor ros for det! Hallen var samtidigt en god ramme for en generelt velspillet og seværdig affære. Der var dog lidt støj en gang i mellem fra et par enkelte tunger på tilskuerpladserne, som burde fjernes i en hal fyldt med ungdom.
At Benløse sad på alt var svært at se på tavlen – heldigvis for det. Hafnia var heldigt foran 1-0 i en periode af kampen vi generelt ikke havde besøgt målet meget. Benløse reducerer og bringer sig i front, før Hafnia fra vinkel 0, kan liste den bag Benløsekeeperen. 2-2 efter 1, og en opsang på vej i omklædningen.

Opsangen hjalp!! Den tog bare lige lidt for lang tid, og dagens dommerpar, som generelt havde anlagt en dejlig attitude, måtte lige bringe sig selv i fokus ved at uddele en 2 minutters udvisning. Så var de også med i kampen.
Hafnia spiller sikkert i undertal og kan derefter sætte sig solidt på perioden. Parbo maser bolden i kassen med baghånden efter godt tryk på Benløsemålet. 3 minutter senere skaber en infight en løs bold til Parbo, som stillestående river bolden op i krydset fra midten. En situation som Benløse ikke var helt tilfredse med, da en spiller lå ned efter sammenstødet. Men med dommerens: “Spil videre” og Parbos resolutte afslutning, var der ikke meget at gøre. Perioden slutter med 2 scoringer mere fra Schow og en punktering af kampen var en realitet.

Mere positiv snak efter 2. Og en fælles aftale om, at der skulle blæses på i alle 60 minutter.
Det blev der ikke. Benløse fightede videre, og Hafnia fik igen svært ved at spille bolden rundt og gøre sig farlige fremadrettet. Der kommer et enkelt cirkus mål til Hafnia, mens Benløse pynter på resultatet 3-7. 3 point, en del glædelige ting, men så til gengæld mange spekulationer over beslutninger, skarphed, bevægelse og tempo. Disse elementer kan vi ikke mangle på lørdag når der er topopgør i Rødovre. Til gengæld er vi ved at være på plads som hold, og når kæderne finder hinanden og de sidste taktiske elementer sidder, så kan vi levere når det gælder.
Stor ros til Benløse for deres indstilling og talent. De har ikke taget de sidste point i årets liga, det er jeg helt sikker på!

/Schow

3-7 (2-2, 0-4, 1-1)

MOM:
Parbo kunne med den bedste kamp længe, vurderet på defensivt arbejde og kloge besultninger, tage imod titlen. Der var dejligt returløb, gode initiativer, herlig ren kropskontakt og tilmed 2 scoringer på kontoen fra Hafnias rødkælk efter de 60 minutter. Mere af det mod Rødovre tak :o)

POINT:
Schow 4+1
Parbo 2+0
Rogne 1+1
Nørhave 0+1
Frank 0+1
Tore 0+1
Ellebæk 0+1

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning