Herre 1: En kamp som forventet

Michael Møller -

Det blev som ventet en temmelig ensidig floorballkamp i Sundbyhallen søndag eftermiddag, da Rødovres Danmarksmestre kom på besøg. Hafnia stillede til denne kamp med et meget urutineret hold, der skulle forsøge at holde stand imod et Rødovrehold, der var tæt på stærkeste opstilling fraregnet træner Martin Erichsen.


Kampen forløb som sådan cirka 60 minutters Rødovre powerplay og belejring af Hafnia målet med sporadiske kontra forsøg i den modsatte ende. 1. periode skulle dog alligevel blive en særdeles positiv Hafnia periode, trods et tungt pres fra gæsterne, da Hafnia rent faktisk bragte sig i front – i øvrigt for første gang i denne sæson – ved debutant Simon Wandt. Desværre var det ikke en stilling, der holdt længe, idet Rødovre fik sat to hurtige scoringer inden pausen. 2. periode startede med en hurtig Rødovre-scoring, men kort efter fik Hafnia sat en reducering igen ved Simon Wandt efter en elegant detalje. På dette tidspunkt valgte Rødovre at sætte et par af ”reserverne” i spil – på banen kom Oscar Eklund og Tobias Nielsen, hvilket gav Rødovre et klart tempoløft. Resten af perioden stod der fuldstændig Rødovre på, og gæsterne fik sat en række flot gennemspillede angreb i kassen til periodestillingen 10-2. 3 periode skulle blive ren overlevelse, men det lykkedes faktisk at holde Rødovre på bare tre scoringer – og dermed slutresultat 13-2.

MOM: Mange spillere gjorde en rigtig god figur i store dele af kampen og faldt virkelig med æren i behold. Ekstra plusser må dog gives til Martin Madsen og Anders Lauritsen i målet, som begge stod blændende i en halv kamp hver. Kampens Hafnia-spiller var dog uden tvivl debutant Simon Wandt, der stod for begge hjemmeholdets mål.

Point:

Simon Wandt 2+0

Werdelin 0+1

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning