Herre 1: En lektion i effektivitet

Michael Møller -

Det blev desværre ikke til nogen overraskelse i tirsdagens hjemmekamp imod Rødovre. Selv om Hafnia på papiret stillede til start med en ganske rutineret line-up, så viste Rødovre sig overlegne ikke mindst takket være en imponerende effektivitet. Slutcifrene lød på hele 12-3, men bag det store nederlag gemmer sig dog 40 minutters ganske hæderlig floorball, hvor Rødovre fik ganske kapabel modstand.

Kampen var ikke mange minutter gammel, før Rødovre første gang viste tænder – 3 hurtige scoringer blev det til, før Hafnia fik svaret igen, da Parbo slog til på en halvflugter. Der blev produceret pænt med chancer af Hafnia-mandskabet, men flere scoringer blev det ikke det. Kort før periodepausen måtte tilbagevendte Jesper Schow desværre udgå med en skulderskade, hvilket naturligvis svækkede hjemmeholdets offensiv.
Tabet af en spiller – selv om det er en spiller er Schows kaliber – må dog aldrig give sig så negativt til udtryk som det var tilfældet i Hafnias anden periode. Total Rødovre dominans og absolut ingen Hafniaspillere, der tog ansvar. Det ene fejl, afløste den anden og Rødovre takkede ved at sætte 7 ubesvarede scoringer.
Kampen var naturligvis afgjort, men en smule ære fik Hafnia alligevel tilbage i 3. periode, der sluttede 2-2. Alle spillere kom i aktion, og der var flere stærke indhop fra bænken. Frans satte den første Hafnia-scoring, inden nytilkomne Mikkel Panduro sendte kuglen i kassen langt udefra. 12-3 stod der på tavlen, da hornet lød for sidste gang, og Hafnia-drengene må bare indse, at der mangler mange procenter i tempo og fysik, hvis man igen vil bide skeer med hold af Rødovres kaliber.
Nu venter en enkel træning, inden Helsingør kommer på besøg søndag aften. Trods de to foregående nederlag er der dog markant spillemæssig fremgang at spore og det skal der bygges videre på imod nordsjællænderne.
MOM: Det var især spillerne der kom ind fra bænken, som bød sig til om kampens spiller. Alex kom på mål i 3. periode og gjorde det glimrende. Matti havde også flere gode aktioner, men kampens bedste Hafnia-præstation gik til Mikkel Panduro, som fik kronet en flot 3. periode med en scoring.