Herre 1: Er vi klar?!

Michael Møller -

Efter en tirsdag aften med 19 spillere og 4 målmænd, er stemningen rigtig god. Det vil den med garanti også være torsdag når de sidste detaljer skal pudses af inden det går løs, i det der måske går hen og bliver en ydert taktisk affære. En affære som ingen af holdene vil tabe.

Der virker til at være god sammenhæg i kæderne i øjeblikket, dog med de samme svaghedstegn som i de tidligere kampe – det med at kunne og ville bryde igennem og være den der tør afgøre tingene. Det skal blomstre søndag!
Det bliver med sikkerhed en tæt kamp, med nerve og spænding, hvor det hold der minimerer deres fejl bedst tager sejren. Vi kommer med et par triste afbud i truppen, da Jocke er i Singapore, og Mads Genistreg tager på ski lørdag. Ved årsskiftet mistede vi endvidere Lasse Clausen, en ung spændende spiller der ikke fandt overskud til den længere rejse ved hver træning. Ærgerligt men forståeligt.

Det er dog sådan, at de spillere vi ikke har til rådighed hurtigt skal ud af bevidstheden. Fokus er på de spillere der skal løse opgaven. Vi har heldigvis mange der i øjeblikket glimter og kompetencen fejler derfor intet i truppen der drager mod Ringsted. En Ellebæk har på det sidste været fantastisk og er klar til at levere når der gives besked. Ligeså har Kocks håndled valgt et passende tidspunkt at blitze på. Mon ikke der er flere der vælger at byde ind med sæsonens kamp, ved denne fine lejlighed med meget på spil.

Vi kender Benløse ganske udmærket og har godt styr på hvad de kan, og hvad de ikke kan. Det behøver vi ikke en længere redegørelse for her, men lad os se om vi kan dæmme op for det ene og udnytte det andet søndag.

Skal man sætte styrkeforhold op, og her inddrage Rødovre på kompetenceskalaen fra 1-10, vil jeg vurdere holdene som følger med top- og bundniveau.
Rødovre 7-10. På deres dårligste dage er de i Øst alligevel kun en 7´er i bundniveau.
Hafnia som kommer efter, har et større spænd fra 4-9, da der er stor forskel på hvor solide præstationer der leveres, men når topniveauet rammes, kan vi slå Rødovre.
Benløse kommer ind som 3´er og ligger fra 5-8. Deres topniveau mener jeg ligger under vores og Rødovres, selv når de spiller allerbedst. Tilgengæld falder de mindre igennem end vi gør når vi spiller dårligst.

Med udgangspunkt i denne skala, vil en del af vores fokus derfor være på at fjerne så mange karakterer i den laveste del, for at sikre et niveau der kommer tæt på vores højeste. Der skal med andre ord ikke forceres unødigt, men hovedet skal afgøre hvornår afgørelsen skal sættes.

Tal og tanker betyder dog ikke så meget når det går løs, så lad tasterne hvile og stavene tale. Søndag ved vi hvordan det hele endte og svaret på spørgsmålet i overskriften kan afsløres!

/Schow

 

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning