Herre 1: Erfaring møder Organisering

Michael Møller -

Og hvad så – vinder erfaring eller organisering floorballkampe? Erfaring gør til tider, mens organisering, specielt uden for banen, sikrer eksistensberettigelse langt ind i fremtiden.

“Dansk floorball har desværre en tendens til Guld det ene år, intet hold det næste”, og her kan organisering være en nøgle..

Hafnia må efterhånden betegnes som en storklub, men det er et lokomotiv der kun har ganske få “kulansvarlige”. 1 Herres sæson i år, har på mange måder været turbulent. Vi startede med at flere spillere forlod os, end der kom nye til. Dertil måtte vi så kigge indad, og finde folk i egne rækker. Vi havde en sponsor, som lavede en Houdini med vores aftale, og tøj var der pludselig intet af. Det vi så har haft er Sjov, Sammenhold og System. 3 ting som styres af holdet og efterleves på træningerne, og på trods af tapede numre og manglende udstyr, så står vi nu på en foreløbig 2. plads, med en trup på 18 spillere og 4 målmænd, og med spillere som er villige til at betale, levere og præstere for hinanden. Hvilken udvikling!!! Det er en ganske meriteret trup der er samlet, alligevel med en ung gennemsnitsalder, og absolut en darkhorse til en god placering frem mod afslutningen på årets sæson. Organiseringen kommer derfor af spillerne selv på holdet, og ingen omkring dem.

Benløse derimod. En oprykker der igen har fundet vejen til det gode selskab, og som med lidt svensk krydderi, danske profiler og en KÆMPE ungdomsafdeling fyldt med potentiale, har sat sig igennem i årets liga. Det summer omkring holdet, og ildsjæle tror jeg ikke man leger “find Holger” efter. Det er rart med en klub med ambitioner, som kan forene gode resultater i ungdomsarbejdet med gode resultater i ligaen. Siden er der tabt 3 tunge profiler, og hvilken konsekvens det får skal være usagt. Betydning burde det få.

Når de to klubber står overfor hinanden fredag aften, er alt det udenfor banen hurtigt glemt, men det er alligevel tankevækkende, om Dansk Floorball alligevel en dag, står med klubber der besidder både organisering og erfaring i skøn forening.

Begge dele kan opleves fredag aften i Ringsted, når der er Face-Off 19:45.
Vi kommer til Ringsted efter 3 point – tiden må vise hvordan de ender med at blive fordelt.

/Schow

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august 2024 i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 24/25:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer (Starter op d. 3. september)
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

17.00-18.30: U11 & Øvrig Ungdom
18.30-20.00: Fælles Seniortræning