Herre 1: Forløsning! 5 kampe – 15 point!

Michael Møller -

Der var sund nervøsitet før mødet med de midtsjællandske oprykkere. Der er nemlig tale om et ungt sammenspillet mandskab, som foruden at besidde en række vigtige profiler, samtidigt har et hjemmebane set-up tilskuermæssigt, som man vel kun har oplevet i Hvidovre tidligere.
At vi derudover måtte påtage os favoritværdigheden, kunne yderligere tale for en “overraskelse” fra de unge Benløse folk.

Det kunne da også godt se ud til Benløse point, på den måde kampen åbnede. Om det var trafikkøer og kørsel 30 km forbi Benløse for enkelte biler, som havde skabt ekstra tunge ben skal være usagt, men det er absolut Benløse der starter bedst ud – spillemæssigt. Hafnia står for meget på hælene og virker ikke interesseret i at have bolden. Når bolden så er erobret i det meget kontante og velorganiserede forsvarsspil, så ender det med hurtige boldtab igen på rekordtid.
Alligevel er det Hafnia der med en sand opspils/kontringsperle finder vej til målet med 1-0, flot eksekveret af Parbo.
Derfra står der igen Benløse på begivenhederne. Kun i forsvaret og målmandsspillet kan vi være tilfredse. Benløse scorer 2 gange, fortjent, før perioden kan slutte. Det ene er et studie i teknik og fart fra Tim Jannerup, der ganske elegant skøjter forbi 3 Hafniafolk før han sætter den i nettet. På den konto må vi nok tilføje at gulvet ikke var en ligakamp værdigt, det var generelt svært at stå fast på skøjtebanen i Benløsehallen. Men det er vel lige for begge hold.

2. periode skulle i gang med mere optimisme. Der skulle styr på presspillet mod Benløses point organisering, men den optimisme blev lige dræbt efter 47 sekunder, da stort overblik sikrer en let scoring til Benløse. Reelt udspillet var vores 5 spillere i den situation. Det tændte dog noget i amagerkanerne, og herfra kom kroppene mere i brug. Vi kom først på boldene, fik lagt presset meget bedre og vores målsætning om at vinde skudstatistikken afspejlede sig tydeligt i indstillingen fremadrettet. Det betyder en reducering til 2-3 midt i slottet med passive Benløsespillere omkring. Presset fortsætter og det virker til at kyse de unge Ringsted drenge en del. En meget dum dobbelt udvisning til Benløse, efterfulgt af en der kan diskuteres lidt, betyder powerplay til Hafnia. Langt fra kønt, men en enkelt scoring bliver det til og dermed 3-3 før Hafnia rammes af en udvisning i sit overtal. Måske lidt kompensation for den anden tynde til Benløse, men så er sol og vind delt lige.

3. periode fortsætter som 2. slutter. Meget bedre spil, og fortsat ambitionen om at spille fremadrettet fremfor at afvente. Der er chancer i begge ender, men forsvaret står solidt, og troen på sejr til Hafnia skinner lidt tydeligere igennem. Hafnia overlever i øvrigt 4 boxplay i denne periode på sikker vis og med stort arbejde og kæmpe gejst fra de udvalgte spillere.
Da Nørhave slår en høj bold over forsvaret og Schow kan sætte den ind via keeperen, så er der absolut tro på det skal blive til 3 point. Symptomatisk bliver det også, at Hafnia når de er aller mest pressede slår til – Sebastian kan i det 3. undertal i perioden på en kontring slå bolden i nettet med en baghånd.
Selvom den sidste spænding skal skabes med den 4. udvisning, formår Hafnia at lukke af endnu engang, og kampen kan rulle stille og roligt ud til stor forløsning for gæsterne.

Vi var på forhånd klar over, at opgaven skulle blive svær, men sammenholdet tog ansvar og arbejdede sammen for sejren. Forsvaret glimtede atter på dagen og med kun 3 baglænsmål, igen, må det siges at være godkendt. Alt i alt 3 vigtige point, og en fortsat tro på, at vi er på vej i den rigtige retning og på at kynismen, en portion rutine og den rigtige indstilling kan være afgørende for os.

Det var de første 5 kampe – nu venter den 6. mod mægtige Rødovre, som heller ikke har tabt endnu, onsdag d. 10 på udebane.

/Schow
KAMPENS FORLØB:
02.04: 0-1 Nicolai Parbo (Thomas Helgstrand)
08.42: U2 Rasmus Poulsen (Benløse)
15.15: 1-1 Jeppe Pil (Niklas Elfving)
18.02: 2-1 Tim Jannerup
20.47: 3-1 Tim Jannerup (Mathias de Fries)
25.04: 3-2 Jesper Schow (Jesper Frank)
37.33: U2 Mads Kræmmer (Benløse)
37.33: U2 Mads Kræmmer (Benløse)
37.44: U2 Mathias de Fries (Benløse)
39.09: 3-3 Jesper Frank (Jesper Schow)
39.32: U2 Nicolai Parbo (Hafnia)
43.55: 3-4 Jesper Schow (Kristian Nørhave)
46.16: U2 Nicholai Bech (Hafnia)
51.04: U2 Andreas Bilenberg (Benløse)
55.17: U2 Kristian Nørhave (Hafnia)
56.06: 3-5 Sebastian Knudsen (Jesper Frank)
56.06: Time Out Benløse
57.57: U2 Mike Raun (Hafnia)

MOM:
Bjørneboe kunne i sin 4. kamp i sæsonen nøjes med at slippe 3 mål ind baglæns, og var i dag også en sikker skanse og meget vigtig 4. forsvarsspiller. Dejlig attitude og god kommunikation med sine forsvarsspillere var de bløde plusser oveni den flotte redningsstatistik. Lidt held, så havde der også været assist på en glimrende frispilning(kast).

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning