Herre 1: Fortet solidt forsvaret!

Michael Møller -

Der har været talt meget om Benløse gennem det sidste lange stykke tid, og selvom truppen ikke er forvandlet markant, så er det en trup, der med et par gode tilgange, oveni hatten har fået nogle års erfaring. Den cocktail kan på sigt vise sig yderst giftig, men heldigvis kan vi konstatere, at det mix aldrig kom til syne i dagens kamp.

Kun få minutter før kampen, snakkede vi faktisk om, at den mærkværdige afslappede stemning i Benløse lejren, ikke skulle tages mere bogstaveligt, end at de nok skulle være klar fra start.. Det var de dog ikke, og i en 1. periode Hafnia sad på løjerne fra start, blev det Thomas Helgstrand, der som en anden Stiga spiller satte fart i skøjterne og rundede 2 mand med 180 i timen, for til sidst at studse bolden over Benløse keeperen.. Man kom aller mest til at tænke på en blanding af Usain Bolt og DB efter den perle. Det blev heller ikke det sidste vi fik set til boxplay i dag. Hele 6 af dem på dagen og en 2-0 sejr i den statistik!!!
Hafnia bringer sig også på tavlen på en volleyscoring, da Stig med en dejlig høj bold kan overlade den sidste bid til Schow.
Benløse viser sig frem på tavlen da Tim Jannerup med scoring “mellem ben finten”, får udplaceret en ellers storspillende Madsen. Den periode kunne ligeså godt have heddet 4-0 til hjemmeholdet, men spændingen forblev intakt på tavlen.

Mange rosende ord i pausen, men alligevel plads til justeringer.. Det blev noget cirkuspræget, med spil frem og tilbage, nærmest lige efter opskriften, og det betød, at tilskuerne fik noget for pengene, mens de to forsvar nok havde ønsket bedre betingelser.. Hafnia formåede hele tiden at holde afstand, og på trods af 2 straffeslag mod sig og en portion udvisningsminutter, så blev ingen af disse fordelssituationer udnyttet af drengene fra midtsjælland. Perioden bød på 5 scoringer til Hafnia og 3 til Benløse, og dermed tilfredsstillende omend det virkede lidt sløset. B kæden som på dagen brillerede med suverænt spil, kombinerede sig igennem gang på gang, og med overblik og evner der tangerede det telepatiske, fik de kæden til at virke flyvende. Hvad A kæden ikke formåede at lukke af i det defensive, fik de i stedet rådet bod på offensivt. 7 af 9 scoringer i 5-5 må siges at være godkendt selvom der var for mange indfaldsveje til Madsens slot.

Foran 7-4 med fortsat imponerende fokus på hvad der skulle til for at snørre sækken – og det blev den. I noget der forsigtigt kan præsenteres som en regulær udspilning af Benløse, kørte Hafniatoget til endestationen med undertalsscoringer og flotte angreb, med samtlige spillere i kæden involveret. Det gav tilmed plads til vores talentfulde ungdomsspillere, som alle fik tid på parkettet.
Det var naturligt at armene kunne hæves ekstra højt efter slutfløjtet, for der var en del modgang der skulle overståes før det gav pote, men hertil kan man konkludere at alle virkelig var tændte og leverede til UG.

Nu kan armene holdes højt lige indtil tirsdag, for når træningen begynder kigger vi ydmygt frem mod næste opgave. Hvidovre venter, søndag kl. 10:00, og med et ungt hold der nu har fået smurt maskinen og tanket selvtillid, så skal der leveres endnu en herreindsats for fuldt udbytte.!

/Schow

11-5 (2-1, 5-3, 4-1)

MOM:
Der var mange at vælge mellem! Madsen med en stærk præstation i kassen og 2 straffeslag pillet, Nørhave som i dag blev skubbet frem som wing og betalte med 4 kasser, Kock som med elegant overblik og super bevægelse binder B kæden sammen, Frank der dirrigerede, instruerede og placerede sig stærkt i kæden..
Det blev dog den spiller der løftede sig aller højest op – nemlig Werdelin! Om nogen sørgede han for en delikat omgang med bolden, sikkert overblik over forsvaret og tilmed med krydderipasninger der splittede forsvaret hos modstanderne! Imponerende!
POINT:
Schow 3 + 3
Nørhave 4 + 0
Helge 1 + 1
Stig 0 + 2
Frank 1 + 0
Jocke 1 + 0
Kobbe 1 + 0
Kock 0 + 1
Werde 0 + 1

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august 2024 i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 24/25:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer (Starter op d. 3. september)
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

17.00-18.30: U11 & Øvrig Ungdom
18.30-20.00: Fælles Seniortræning