Herre 1: Godkendt indsats gav alligevel ærgerligt nederlag

Michael Møller -

Kort tid efter kampens afslutning ledte trænerteamet efter ting man kunne klandre i forhold til nederlaget. Faktum blev, at vi scorede 2 mål mindre end hvad vi kunne have ønsket. Derudover var det faktisk en kamp vi sad godt på fra start til slut.

Det blev det højeste tempo i år, at kampen startede med. På dagen var Hafnia først på det meste, havde mest bold og fik sendt flest skud afsted mod Hvidovre målet. Hvidovre kæmpede som altid forbilledeligt og fik skippet de fleste bolde ned på Hafnias banehalvdel, hver gang det blev farligt.

Hafnia havde endda belejring i form af etableret angrebsspil i store perioder af kampen, men en solid forsvarsmur og en velsiddende keeper, sørgede for at der ikke rullede flere bolsher i posen end de 4 det blev til på dagen.
At Hvidovre virkede ganske nervøse på dagen, slap de rigtigt godt fra. Hærførerne Willen og Andersen glimtede i ny og næ med lækkert et to spil, og resten af den kæmpende hær, gjorde hvad der skulle til for at holde den defensive kadence for Hvidovre.

Når Hafnia så dummede sig med personlige fejl, ja så slog Hvidovre promte til, og i stedet for at lukke kampen, blev den både åbnet og tippet til Hvidovres fordel.

Det burde have være en dag hvor Hvidovre måtte strække våben, men på trods af noget af det bedste spil Hafnia har leveret, kunne hverken Nørhaves magtdemonstration, Jeppes 2 mål, Franks energiindsats eller Bjørneboes godkendte præstation i kassen, pille ved det faktum at de 3 point blev stjålet med til Avedøre..

Klask, og så sad der 5 lange fingre i ansigtet på Hafnia.. Lad os håbe det var endnu en opvågning som fortæller, at ingen kampe bliver nemme i år, og at der kan tabes til alle hold i ligaen.
Prøvelser med sund respekt for modstanderen og tro på egne evner kommer allerede på spil tirsdag aften, når vi tager imod Hørsholm, som allerede har bevist at kaniner ikke nødvendigvis er hurtigere end skilpadder.

Mød op, vi får brug for jeres støtte!

/Schow

FORLØB:
Følger..

MOM:
En kæmpeindsats fra Nørhave, der på dagen gjorde lige hvad det passede ham fra sin backposition. Havde han lavet 2 mål som kunne sikre sejren, måtte samtlige spillere på banen bukke for ham, for han var ganske enkel overlegen i alt hvad han foretog sig i dag.

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning