Herre 1: Hård kamp = hård sommerferie…

Michael Møller -

7-8 (3-0, 4-5, 0-2, 0-1)

Dagen derpå er benene tunge, brystkassen mærket og hovedet ligeså. Som en film man har set for mange gange, udspiller kampens episoder sig i still mode på hornhinden. Hvis nu, og det var også fordi flyver rundt mellem ørerne, mens man påpasseligt dæmper sig selv i jagten på undskyldninger. Med et lille døgns betænkningstid, er man alligevel nogenlunde klar til at lade ordene nedfælde sig, som en vag beskrivelse af det der kunne have været, det som aldrig blev og det som vi rent faktisk med stolthed kan kigge tilbage på.

Som et kopiprodukt fra Kina, blev der sat gang i løjerne i sundby på bedst tænkelige måde. Hafnia nød hjemmebanen og den fyldte sundbyhal og satte sig som i de øvrige opgør solidt på spillet fra start. Der var virkelig skovlet kul på toget og presspillet fungerede ligesom utallige kombinationer fik dirket låsene op til det armerede Franz Jäger forsvar på AAB´s halvdel. Det var et sprudlende festfyrværkeri af Hafniafloorball der blev leveret i 1. periode og med 3-0 så det ud som i aller første møde de to hold i mellem.

AAB spillede hårdt, igen meget hårdt, men hang i 1 periode så tilpas meget efter Amagerdrengene så deres aktioner ikke lykkedes. 2 periode startede på sammen vis som 1. og 4-0 bliver også en realitet før AAB får tunet sig ind på kampen. På mærkværdig vis går der de værste gummistænger i specielt vores B kæde og som en sprunget sikring, slukker den gode attitude og en modløshed breder sig på bænken. Den bliver dog ikke større end at Hafnia arbejder på mod et tydeligt forbedret AAB hold. Afstanden på tavlen holdes og plus 2 er ganske komfortabelt i en kamp hvor Hafnia virker til at have nøglen til sejr. Det kunne man måske fristes til at sige var tilfældet i de to foregående opgør også, men dagen i dag var alligevel anderledes. Foran 7-5 i en kamp hvor den fysiske del fik yderligere en tand op.

3. periode bliver igen afgørende til AABs fordel. Den linie dommerparret lagde, eller forsøget på en lagt linie, falder for alvor igennem i 3. periode. AAB har klart et overtag på at spille fysisk og ofte lige over grænsen og det får de stor succes med. En cross checking i brystkassen på en friløber som takseres til kun 2 minutter, 2 straffeslag som ikke blev fløjtet, 1 annulleret scoring, og en nedsparkning af Stiggo er blandt de ting som må fylde i tankerne hos de meget passive fløjtepassere dagen derpå. Der var flere tilskuere som måtte lufte deres undren i hallen, og det uden at være tæt på at være tilhængere af Hafnia. Det må være den spalteplads det skal fylde i dette referat, da det desværre ikke ændrer på noget…

Hvis det igen skal handle om floorball, så lad os spore os ind på overskuddet. Det havde AAB og igen kastede de sig som hypnotiseret ind i hvert skud og med øjne som programmerede maskiner var deres ur indstillet på fight indtil haluret lød. Hafnia blev kyst og med sabotage af hvert forsøg på at lukke kampen, så var midlerne ikke til stede hos et amagermandskab der udspillede sine kort offensivt og måtte strække våben med 2 baglænsmål igen, som derved tvang kampen ud i forlængelse.
Forlængelsen var atter marginalernes kamp. Kort forinden havde man igen kunne løfte på hatten for 3. mål i 6-5 fra nordjyderne. Det kræver mere end blot held at lykkes med det. Hafnia sad tungere på overtiden i denne kamp og med 2 muligheder i overtal, uden at få afgjort det, så var det vel ganske symptomatisk at AAB skulle gentage svendestykket og avancere til slut.

Der er noget med sure rønnebær og et mindre fokus på kendelser og mangel på samme, som kunne være skrevet anderledes ind i historien, men lad afslutningen være med et Hafnia mandskab som har leveret flot og seværdig offensiv floorball gennem hele sæsonen og hvor truppen har udviklet sig til at være i stand til at spille med om medaljer. Det tager jeg hatten af for! Når det hele kommer lidt på afstand har rejsen været eventyrlig og trænerkufferten kan nu for sidste gang pakkes helt ud med sommerferien i vente.
Held og lykke til alle hold i slutspillet fortsat. Jeg er ganske sikker på, at vores ligakolleger fra Rødovre igen i år, fortjent vil have slået Brønderslev efter en forrygende DM finale når sæsonen endeligt slutter.

/schow

MOM:
Det blev spidskandidaten til årets Hafniaspiller, Kobbe, som sluttede det der skulle vise sig at være sæsonen, stærkt af I en stuvende fyldt sundbyhal. Med tempo, presspil, gode mål og det helt rigtige energiniveau, kunne han trods alt med stolthed forlade banen efter sin indsats.

POINT:
Schow 0+5
Kobbe 2+0
Parbo 2+0
Jocke 2+0
Frans 1+1
Mads 0+1

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august 2024 i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 24/25:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer (Starter op d. 3. september)
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

17.00-18.30: U11 & Øvrig Ungdom
18.30-20.00: Fælles Seniortræning