Herre 1: Hørsholm løbet over ende til sidst

Michael Møller -

En kold fredag aften bød på 3. og sidste indbyrdes møde med Hørsholm.

På trods af slutcifre der giver en indikation om en temmelig entydig affære, var det langt fra så overlegent i første halvdel af kampen. Nuvel, Hafnia havde mest bold, afgjort mest bold, men Hørsholm forsvarede sig heroisk og med en kompakt 2-2-1 opstilling var det ultra svært at komme til gode afslutninger i første periode. Hørsholms keeper stod i øvrigt også godt, så skud udefra var der ikke meget held med.

Ved første øjekast, lignede Hørsholms smalle trup mest noget der var ringet ind kort før kampstart, men de må høste store roser for deres energi og tilgang til kampen. Der manglede intet for at gøre det ganske underholdende for de fremmødte 20-25 tilskuere. Hafnia dominerede på ingen måde kampen i første periode, og med et par 100 % chancer på kontringer til Hørsholm lurede et uafgjort perioderesultat faktisk, men det blev til Parbos ene scoring 3 minutter før pausethe.

2. periode betød efter en mindre fiber fra Tore, at Schows 3 ugers Thailandsophold skulle løbes af, og mindre justeringer i kæderne blev foretaget.
Der gik ikke så længe før Hafnia kom på tavlen igen ved Sonne. Rogne bød også ind med Sonne som oplægger, før Schow i PP kunne skabe afstand med 4.
På trods af stigende effektivitet, var der alligevel langt fra tale om poleret spil og lækkerier. Boldtab, manglende returløb, for lidt kommunikation og en lige skudstatistik var det perioden kunne huskes for, set med Hafnia briller.

I 3. periode kom det gode spil. Hørsholm var slidt ned, og der blev anlagt spor til et tog med langt højere hastighed. Banegården blev åbnet, og med gode kombinationer, bedre bevægelse og præcise pasninger kunne Hørsholm løbes over ende, i en kamp de ellers havde været super godt med i. Det var tydeligt at se, at de orange savnede et par målmaskiner, som kunne omsætte de gode kontringer til pant på de indsamlede løse bolde. Bech fik nettet, og rev nærmest begge skuldre af led i de efterfølgende jubelscener. Selv lillemor på tribunen var helt oppe og stå. Det er den glæde der er afgørende for de gode resultater fremadrettet. B kæden tegnede sig for 3 af de sidste 4 scoringer med Rogne, Schow og Sonne som skarprettere, mens Stig før sidste scoring havde sendt en sommerfugl i nettet langt udefra.

En meget langsom start – hvor en solid defensiv og en skarp Bjørneboe, sikrede at der ikke kom baglæns mål – blev til sidst afsluttet af løbevillighed, overskud og den helt rigtige tålmodighed, som gav den store sejr.

Nu er skiferier snart overstået, forhåbentligt, og næste weekend kommer Benløse på besøg til sidste interne opgør, hvor vi satser på igen at kunne mønstre fuld trup.

/Schow

0-9 (0-1, 0-3, 0-5)

POINT:
Sonne 2+2
Schow 2+1
Rogne 2+1
Bech 1+1
Parbo 1+0
Stiggo 1+0
Nørhave 0+1
Ellebæk 0+1
Helgstrand 0+1

MOM:
Det blev en aften, hvor det handlede om at træffe de rigtige beslutninger, og hvor pasningerne skulle ligge præcist for at komme igennem den tætte 2-2-1 opstilling foran Hørsholmmålet. Det gjorde Assisterende træner Rogne til UG. Godt overblik, 3 point, sikkert forsvarsspil, og en præstation efter floorballens ABC, som det skal og bør spilles. Runner up var Sonne, der på sin gamle hjemmebane lagde 4 point på kontoen, og generelt gjorde en rigtig god figur.

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning