Herre 1: Julefrokost gav 3 sikre point!

Michael Møller -

Med reference til den føromtalte julefrokost, så startede Hafnia anederledes skarpt i forhold til de to tidligere indbyrdes opgør.

De Amagerkanske krigere kastede sig hurtigt over det kolde bord, og det var såmænd bare at tage for sig af retterne. Der var nemlig nok at vælge imellem.
Stærkt pres, masser af plads og stolpe ind/arm ind, var endelig tilfældet på dagen. Hafnia var skarpe fremme og fornuftigt med hjemme, dog uden at funkle med store defensive lækkerier. Det betød at kampen hurtigt gav et naturligt overtag til hjemmeholdet, mens gæsterne så pænt på. Det blev til 5 scoringer og dermed fremadrettet, måske den bedste 1. periode i mange kampe.

Til julefrokost hører også snaps, og for mange af dem giver ofte en virkning der sjældent fører noget hensigtsmæssigt med sig. Virkningen kom nemlig i 2. periode hvor bevægelserne var sløje i det defensive og mindre kreative i det fremadrettede. Vanløse fik endnu mere plads omkring vores mål og udnyttede kynisk hver gang passiviteten tog over foran Madsen. Ikke en nem periode, eller kamp at være målmand i. Helt sløret var det dog ikke blevet, så Hafnia formåede at følge med og på 3 scoringer udlignede vi dermed det billede af Vanløses periode, som var ved at tegne sig.

Skulle man tænke sig at lidt frisk luft og proppen på snapseflasken efter 2. skulle gøre mirakler, så var det faktisk tilfældet. Hafnia kom tilbage til sig selv og kørte regulært Vanløse midt over! Presset fra første periode kørte Vanløse helt hjem i hovedet på deres keeper og med gennemspillede angreb kunne modstanderen lukkes totalt af for et muligt comeback.
To af vores yngste kom i aktion, og med hver deres magtdemonstration på vundne dueller, dribleture og en perlescoring af Kristian, ja så kom tavlen til at vise 13 scoringer til hjemmeholdet. Mål nummer 100 i sæsonen, blev meget symptomatisk sat ind af MOM, Mads Istre, der gav en smag på noget der kunne være en fight night værdig.

Hafnia formåede at skærpe sig i de afgørende perioder af kampen, og Vanløses få men effektive våben blev lukket ned, og der kom ingen pinlige fotokopier, eskapader eller andet i vejen, som kunne ødelægge kampen, eller det der skulle minde om en julefrokost.

Vi går nu på juleferie, men alt det gode det indebærer, dog med skoen solidt snørret, så vi kan arbejde videre på en mere end godkendt efterårssæson.

Med ønsket om en glædelig jul og et slagskud af et nytår til alle!

/Schow

13-7 (5-2, 3-3, 5-2)

MOM:
Som skåret ud af en træstamme rev Mads Istre sine modstandere midt over i enhver styrketest. Et arbejdsraseri af rang, krydret med 3 scoringer og arkitektonisk præcision i det opbyggende spil. Flere ord behøver næppe beskrive indsatsen i en stor kamp.

POINT:
Schow 4+0
Istre 3+0
Parbo 0+3
Kobbe 0+3
Jocke 2+0
Kock 2+0
Frans 1+1
Sune 0+2
Kristian 1+0
Helge 0+1
Elle 0+1

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning