Herre 1: Kamp om 2. pladsen nu!

Michael Møller -

7-7(8) (1-0, 3-3, 3-4, 0-1 ot)

På positiv siden var der mange gode ting at tage med fra lørdagens match. Vigtigst var det måske, at vi har styrken til at presse Rødovre. Det kan vise sig vigtigt i et kommende slutspil.

Det negative som måske lige nu overskygger resten, er det faktum at Rødovre vandt grundspillet med overtidssejren. Det er måske tidligt at konkludere, men tror desvære det er et faktum.

Hafnia startede kampen bedst. Godt styr på det taktiske oplæg, hvor opskriften var at minimere fejl, vende spillet hurtigt og holde en naturlig afstand til Rødovres svenske es. Det betød et fornuftigt, dog ikke fuldbane, pres på Rødovre, hvor man lod dem have bolden på egen halvdel, men skærmede godt af. Tålmodigheden var en dyd i 1. periode, og flere gode chancer gav til sidst pote efter et frislag fra hjørnet og så var Jocke på pletten. Rødovre blev lukket godt af når de nærmede sig Hafnias halvdel, og generelt var perioden i kontrol. Det gik faktisk ofte langsomt, da kuglen klistrede til Eklunds blad i bagerste række, uden de store forsøg eller muligheder for at gennemspille Hafnias forsvar.

2. periode blev et helt andet billede på kampen. Hafnia var elendige til at ville og til at turde. Vi faldt unødvendigt langt tilbage på banen og Rødovres klister på staven var forvandlet til flot og hurtigt pasningsspil, mellem alle i de forskellige kæder. Det gav flere gode afslutninger og et klart styrkeforhold der havde Rødovre som de bedste i den periode.
Hafnia fik dog i få sekvenser budt op til dans, og med et presmål, hvor en Rødovrespiller ender med selv at skubbe den over stregen, samt 2 powerplay mål viste vi en skarphed som har været kendetegnende for sæsonen indtil videre. Rødovre laver ligeledes 3 mål og kampen er derfor fortsat med 1 målsføring til hjemmeholdet. Det blev i øvrigt en periode i kampen hvor Rødovre satte stort fokus på dommerpræstationen, og uanset om kendelsen var korrekt eller forkert blev det meste kommenteret. Det stjal dog ikke nok fokus, end til at de kunne holde fast i kampen.

3. periode blev endnu en målrig en af slagsen. Rødovre kommer for første gang foran, hvor der blev vist stor skarphed på præcis de punkter vi havde skitseret under optakten. Alt for meget plads på de forkerte steder, plus et drømmebaghåndshug betød at Rødovre kom helt med i en periode af kampen hvor Hafnia egentligt virkede til at være i kontrol. Vi stod stærkt på banen og en tydeligt forpustet Eklund måtte tilbage på banen og trække luft. Billedet blev derfor meget det samme som i 1 periode, med mange gode chancer til Hafnia, Rødovre bare en del skarpere. Stig, Helge og Mads får sat de 3 scoringer ind, men 7-6 til Hafnia bliver til 7-7 efter endnu en seance hvor der er frit skud fra kanten.

Det lugtede af en god mulighed for 2 point, og heldet burde vel tilsmile os, men et forkert returløb langs banden udnytter en velspillende Martin Erichsen, til sikkert at lukke kampen..
Æv og pisseirriterende, efter man har været så tæt på at holde fast, med 3 point tæt inden for rækkevidde..

Rødovre holder det højeste bundniveau, ingen tvivl om det. Men på dage hvor hovedet bruges og vores styrker udnyttes, så kan vi absolut godt være med.

Nu er det på med arbejdshandskerne – 2. pladsen skal erobres tilbage fra Benløse og den skal holdes frem til marts.
Næste opgave bliver lørdag i Hvidovre mod et hold hvor formkurven peger OP! Det bliver vanskeligt, men det skal vi løse fornuftigt med fokus på vores eget spil og omtanke i det vi laver med bolden.

/Schow
MOM:
Det blev Sune der løb med hæderen. Efter indskiftningen i slutningen af 1. periode, bød det gode overblik og hurtige pasninger, på gode muligheder fremadrettet, ligesom bolden blev forvaltet sikkert i defensiven. Det var minimalt hvad der kom af fejl, hvilket er uhyre vigtigt, specielt i en topkamp.
Stiggo udmærkede sig også med en stor kamp – dejligt at have begge spillere tilbage i truppen efter fravær.
POINT:
Schow 1+3
Stig 2+1
Mads 1+1
Jocke 1+0
Helge 1+0
Frans 0+1
Selvmål 1

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning