Herre 1: Kampen om Øst!

Michael Møller -

Jeg tror ikke at hverken Poseidon eller Lucifer har været på spil, men det er et faktum, at den nederste halvdel i tabellen indtages af Hørsholm, Vanløse og Vallensbæk. I midten af gaflen, er det Hvidovre, der med Benløse og Herlev kæmper om de 2 sidste pladser, der betyder floorball når grundspillet slutter.
På sidste spid, sidder Rødovre som ubesejret kejser, mens Hafnia formår at klynge sig til samme topgruppe, dog adskillige point efter. Lørdagens kamp kan dermed ikke rokke ved meget, men har alligevel så usandsynlig stor moralsk betydning. Vinder Rødovre, er der ikke længere teoretisk chance for at 1. pladsen skal indtages af et andet hold.

Hafnia er holdet som sammen med Rødovre scorer absolut flest mål. Rødovre kan dog så oveni brøste sig af at lukke færrest ind. Med en frisk titel på bogen i form af pokalguld, 2 lovende nye ungdomsspillere i truppen, suppleret med Vallensbæks tidligere enmandshær, som atter er i Rødovre – er der ikke så meget at sige til, at de er favoritter og klart nummer 1.
Helt realistisk må man nok på nuværende tidspunkt erkende, at der ikke er nogen hold i øst der slår Rødovre.
Og dog.. Vi skal så absolut bevise at frygten er pakket væk, og den sunde respekt intakt, når vi lørdag gæster Rødovre. Om det er nok, må dagen vise, men chancen eksisterer så absolut.

Rødovre spiller simpelt og uhyre effektivt, og opskriften med spilstyrende backer, 2-3 gode afsluttere som med pladsbytte omkring midten, løber sig fri til skudchance – kombineret med gode driblere og en sikker bagerste skanse – har vist sig at være dominerende i alle deres opgør indtil videre. Deres bundniveau ligger tilmed så højt, at det kræver at samtlige spillere fra Amagerlejren er vågne og klar til at levere fra første face-off lørdag.

En god periode fredag aften i Benløse og nu en uges forberedelse, hvor kæderne kan finde hinanden yderligere – betyder at det kun er indstilling og attitude der skal medbringes for at vi kan sige at være forberedte på sæsonens 2. opgør mod en brændvarm kandidat til guld i april.
Hafnias nye spillere er smeltet godt ind i truppen, og med Kobbes udtagelse til u19 landsholdet, er der garanti for et arbejdsraseri der. 3 kæder og 3 keepere, er formlen der skal bringe os et godt resultat.

Vi bliver klar! Og ser frem til en topkamp, når de er bedst.

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning