Herre 1: Kongerne af norden!

Michael Møller -

Man tror det er løgn.. Vi startede sæsonen kravlende, med en lille trup og svære udsigter til sæsonen. Hårdt arbejde i kulissen har betydet, at vi i går kunne præsentere hele 17 spillere og 2 (3) målmænd. Det nye spillertøj er undervejs og det organisatoriske bliver mere og mere strømlinet. Værd at bemærke er det også, at holdet nu har pillet enormt ved gennemsnitsalderen og vi er under 24 år.

Modstanderen i går var meget lig den kaliber, der sidste år mere eller mindre spillede etableret angrebsspil om vores mål i 60 minutter.
Det var dog et andet billede der prægede gårsdagens match mod de gamle Hafniagutter Jonas, Mange, Morgan mv.
Hafnia kørte hele kampen på 3 kæder og kom som blæst ud af en kanon! Dette tempo var med til at trække alle kræfter ud af de svenske naboer, som dog med teknisk snilde fik spillet sig igennem til en del. Trætheden efter kampen var dog ikke til at overse.

Det fungerede godt med vores presspil og løbende blev kommunikationen også forbedret, så alle kom på plads i sikre rammer.
Hafnias føring på 2-0, var nok mest på baggrund af en yderst skarp Bjørneboe. Den tjans overtog Madsen så med bravour efter 30 minutter.

Det blev tættere i 2 periode, men Hafnia holdt stand, og det store løbearbejde gav bonus i 3. periode, da de svenske brødre var tappet for kræfter.

En super god kamp og træningsmodstander, som passede perfekt til vores forberedelser frem mod Copenhagen Lørdag d. 17.

/Schow

5-3 (2-0, 1-2, 2-1)

MOM:
Der var flere leverede store indsatser denne aften.
Hovedpersonen blev unge Kristian, der med et arbejdsraseri var her og der og alle vegne. Han bliver et MEGET spændende bekendtskab denne sæson.
Lasse Clausen og Joachim Solvang var også med debut og gjorde det fortrinligt, ligesom vores to keepere var UG med klasseredninger på en snor.
Stongo fandt sig super tilrette på sin nye plads og satte to dåser i krydset.. BANG! så er han smurt til sæsonstart.