Herre 1: Lang vej til Jylland…

Michael Møller -

Hatten af for Kvissel, så enkelt kan det siges..!

Længe siden man har spillet mod en mostander der begår så få fejl! Sidst vi kommer i nærheden var Outlaws i sin storhedstid, og selv de kunne kun mønstre 6-7 spillere når der skulle spilles top floorball. Kvissel byder altså i 120 minutter ind med noget der ligner 0 fejl, og det i begge kæder vel at mærke. Et nyt bud på en danmarksmester har liget sneget sin ind. Nu er det på tide at de må smide deres forsigtige udsagn om at være glade for en slutspilsplads, og løfte tankerne højere. Foruden at være KÆMPE favoritter til semifinalen, er de nu ny bejler til guldet.

I søndagskampen var Hafnia langt bedre med, men en storspillende keeper forhindrede mere end en scoring i første periode. Det blev således kun en enkelt powerplay kasse, som dog på smuk vis skabte lidt fornyet spænding i opgøret. Derfra gik det langsomt ned ad bakke.. Kvissel åd sig mere og mere ind i kampen og overtog både skudstatistik og boldomgang. Hafnia var simpelthen for dårlige til at skabe noget fremadrettet og de 2 kampe bød på floorball på udeholdets præmisser.

Begge hold kunne trække på smilebåndet af dommerpræstationen, hvor der blev fløjtet i “øst” og “vest” og sjovt nok oftest når landsdelen skulle have været omvendt. Måske en dag det bliver bedre..?

Det ligger mest i luften at slutspillet er overstået for Hafnia før det er kommet i gang, men løftet der blev givet i omklædningen efter kampen var, at det sidste skud skal bruges på lørdag, hvor alt skal prøves af for en sejr.. Det skal være et sandt stormvejr når en hel trup med 2 mangelfulde præstationer skal forsøges revancheret, i en yderst vigtig udebanekamp. Blåøjet at tro vi rent faktisk har en chance, men den tro holder jeg fast på! Jeg ved der er MEGET mere i vores trup end der er vist – Jeg håber det kommer ud!

MOM:
6 indslupne mål er faktisk ikke skidt mod den modstander, og Bjørneboe stod en rigtig solid kamp i målet, men måtte i dag igen efterspørge hjælp flere gange fra forsvaret, dog ofte uden held. Man fornemmede at der var overblik over alle skud udefra, men på overtalssituationer, og break aways blev det en svær opgave.
POINT:

Frank 1+0
Schow 0+1

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning