Herre 1: Nominerede til årets spiller!

Michael Møller -

Trænerteamets nominerede er:

3 POINT – Frederik Kobberup!
Han står knivskarpt på den venstre wing, og hans centimeter præcise sideskilning, sidder på samme måde ligeså resolut som de trækskud, han med tungen lige i munden, ynder at placere helt oppe i jakel!
Han er ung, og fortsat er der udvikling at hente, men det som han har hentet i år og det han har skabt, har været utroligt. Han var ikke tiltænkt en fast plads ved starten af sæsonen, men med sin skarphed og dejlige iver på banen, så er han ikke kun blevet en fremtidens mand, men også en fast bestanddel af de toneangivende spillere i årets trup. Kobbe er svær at komme uden om som årets spiller i Hafnia!
2 POINT – Joachim Solvang!
Vores norske guldæg. Som en anden Tore Kvaslerud, havnede han, med held, i truppen på et tidspunkt som ikke kunne vælges bedre, og med kompetencer der løfter niveauet på et hvert dansk ligahold. Man skal ikke lade sig narre af hans søvnige udtryk, for at slå pasninger i søvne mestrer han til perfektion. Jockehøjden fik han også implementeret i dansk floorball, og mon ikke de fleste Øst og nu Vest målmænd stadig bander over effektiviteten hos nordmanden. I sin tid i DK, har han kunnet tæmme alle bolde, det eneste der er glippet, er at tæmme håret – men en unik brik har han været i Hafnias sæson indtil videre.
1 POINT – Michael Kock!
En Kock tager den tid en Kock skal tage. Vi måtte vente to sæsoner på at lade Kock indgå i vores ligaplaner. Det har været ventetiden værd. Fra han satte sit første håndledsskud i krydset i Valbyhallen, til nu hvor han mestrer opspil, forsvar og angreb, som en spiller der aldrig havde spillet under liganiveau, er han blevet en spiller der med sin alder har overtaget hvervet som en af holdets rutinerede, selvom han på de fleste områder er jomfru med floorball på højeste niveau. Han vil nok få svært ved at kandidere til årets fund alene på alderen, men med hans resultater og formåen er han vores indehaver af titlen og blandt de nominerede til årets hafniaspiller.

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning