Herre 1: Ny tilgang.. Et sæt dymamit stænger til truppen

Michael Møller -

Varmt Velkommen byder vi til Lasse Clausen

Lasse fortæller herunder, hvorfor det netop blev Hafnia han valgte, samt om hans forventninger til sæsonen:

Jeg har valgt og spille i Hafnia fordi jeg gerne ville prøve noget nyt, og hvis jeg skulle spille floorball, ville jeg ikke have lyst at spille 1 div. Jeg håber og tror at hafnia vil være et godt valg for mig. Synes selv jeg passer fint ind i klubben.
Jeg forventer at vi får en hård sæson i forhold til hvor stærke de andre hold ser ud. Det ser ikke rigtigt skidt ud for nogle klubber i år. Jeg regner klart med at få en del spilletid i sæsonen, men nu må vi se hvordan det hele finder sammen.

Jeg har spillet i Herlev de sidste 2 sæsoner hvor det har været super godt, men som folk ved er Herlev i første div. i år, og det har jeg bare ikke lyst til som spiller og bruge min tid på. Inden jeg kom til Herlev spillede jeg i Smørum “devils” som var der jeg stratede mit floorball op.

Lasse kommer til at tilføre en stor portion tempo og initiativ til truppen, og er en meget kærkommen forstærkning der vil vise sig flot frem i eliten denne sæson.

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning