Herre 1: Revanche mod Vallensbæk!

Michael Møller -

Det var ikke fordi spændingen sad uden på trøjerne i forbindelse med Hafnias eliteherres 20. kamp i sæsonen, der sent søndag eftermiddag blev afviklet hjemme i the Blue Dome aka. Sundbyhal 3. Resultatet var uden betydning, og det kneb med at holde fokus og intensitet kampen igennem. Alligevel var en præstation på det jævne tilstrækkeligt til at snuppe en 8-4 sejr og 3 point.
1. periode blev en temmelig rodet affære, hvor Hafnia ikke for alvor formåede at dirke Vallensbæks ultrakompakte defensiv op. B-kæden leverede dog periodens – og måske kampens – bedste skift da de efter regulær belejring af VFs halvdel kunne bringe hjemmeholdet i front. Ikke mindre end 7 skud blev sendt på mål, og tilsvarende antal reture og andenbolde blev vundet, inden Seb kunne finde Stig, der via en Vallensbækspillers stav kunne gøre det til 1-0. Kort efter viste Bech skarphed i A-kæden, og med sit karakteristiske trækskud kunne han fordoble føringen. VF fik reduceret efter sløset forsvarsspil, så stillingen efter de første 20 minutter var 2-1.

En opsang fra coach Rogne var på sin plads i periodepausen, ligesom der blev rokeret lidt rundt i de to kæder. Alligevel fik VF udlignet på en flot scoring fra spids vinkel, inden A-kæden igen satte sig igennem. Mads Istre, nu rykket tilbage på sin centerplads, splittede forsvaret med et energisk ryk og lagde bolden til rette for Kobbe, som bragede kuglen i mål via overliggeren (trods helt åbent mål). B-kæden ville også lege med, og efter lidt tilfældigt spil på midten kunne Parbo sende bolden et godt stykke forbi mål. Frank var hurtigst over returen fra bagbanden og havde kun en ’tap-in’ tilbage for 4-2, som var stillingen efter 2. periode.

I løbet af 3. periode slap gæsternes kræfter så småt op, men 2 powerplay mål fik de grønblusede gæster dog sat i kassen. Blot 5 sekunder efter face off’en ved første udvisning var vundet, kanoneredes bolden op i det korte hjørne, inden Hafnias box så meget som havde tænkt på at stille sig rigtigt. Flot mål. Det andet powerplay mål viste desværre den diskrepans der i stigende grad findes imellem dommernes og spillernes opfattelse af, hvad man må og ikke må på en floorballbane. I kamp om en løs bold sætter Seb en KLASSETAKLING midt på banen – skulder mod skulder, fuldstændig efter bogen – og Hafnia lugter et kontraangreb. Men da Vallensbækspilleren mister balancen og glider ind i banden ser det voldsomt ud, og dommerne takserer helt fejlatigt dette til 2 minutter. I den efterfølgende box erobrer Westh bolden og sætter fart langs banden. Her må han tage imod 3-4 slag over stok og skinneben, men ”Spil videre” lyder dommen. De forundrede Hafnia-spillere har derfor ikke fokus på den VF-spiller, der ved bageste stolpe kan sætte bolden i mål. Mantraet ”Spil hårdt med kroppen, men ingen slag med staven” klinger mildes talt hult efter den sekvens, men nuvel man må spille, til fløjten lyder. Undervejs i 3. periode får Hafnia nettet 4 gange. Westh slicer et slagskud helt op i hjørnet på en fin assist af Bech, Parbo lyner to gange assisteret af Frank og Sonne får lov at slutte målscoringen af få sekunder før slutfløjtet på assist fra Seb. 8-4 slutter kampen, omkring hvilken det mest positive må siges, at alle spillere kom i spil og der blev produceret pænt med mål og chancer trods fraværet af prominente pointslugere som Schow, Tore, Rogne og Nørhave.

/Frank

MOM:
Den røde Armé, aka Parbo og Bech, kandiderede begge til kampens spiller, men igen-igen-igen var Helgstrand manden, der løb med æren. Hafnias 9’er har på det nærmeste opfundet sweeper-rollen i floorball, når VFs sporadiske spilvendinger og forsøg med lange bolde konsekvent blev løbet op. Hertil kommer endnu en kamp med et hav af skud blokeret, og ikke mindst sammen med resten af B-kæden en pæn +5 statistik over hele kampen.
POINT:
Parbo 2+1
Bech 1+1
Frank 1+1
Seb 0+2
Sonne 1+0
Kobbe 1+0
Westh 1+0
Stig 1+0
Mads 0+1

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning