Herre 1: Sæsonens onde ond besejret!

Michael Møller -

På trods af, at der var tale om en torsdag aften med trist koldt vejr, var der alligevel en del tilskuere som havde fundet frem til sundbyhallen. Måske på grund af det faktum, at der var vigtige point på spil for Hvidovre, og en vigtig kamp for Hafnia for at fastholde den gode stime.

Det blev noget turbulent i optakten med en del rokering i kæder, og afbud på selve dagen. Således var 5 mand fra kampen mod Rødovre ikke at finde i truppen eller på banen.

Hafnia startede efter planen afventende, med solidt fokus på forsvaret og konstant søgen efter hurtige muligheder for kontringer. Hvidovre er først på færde, og kan med et trækskud langt udefra drille Bjørneboe tilpas meget i målet, til den sejler ind. Herfra stod der Hafnia på perioden! Konstante udfordringer af Hvidovres backer. Flot kombinationsspil, lange bolde som blev erobret, flere spillere der søgte hinanden og hjalp til som aflastning, betød at Hafnia med 3 scoringer kunne overtage kampen totalt. Schow x 2 og Mads x 1 bragt gang i lyset på tavlen i Sundbyhallen. Skudstatistikken blev også vundet af Hafnia i denne 1. periode, hvilket i øvrigt var den eneste periode det skete.
På trods af mange børnefejl og dumme boldtab, lykkedes det Hafnia at redde sig sikkert ud af hver situation, mens angrebsspillet på dagen var noget af det bedste længe.

2. periode kom i gang på samme vis som første sluttede. Lidt fuseragtigt. Hafnia virkede lidt lullet i søvn, mens Hvidovre prøvede sig frem med forskellige forsøg på scoring. Der blev dog aldrig tændt op under deres normale toneangivende spillere, som i de tidligere opgør har styret kampene til Hvidovres fordel. Midt i de søvndyssende ting, kom der flere seværdige situationer i spil, som bragte klapsalver frem hos tilskuerne. Både hæl, tå, lufttæmninger og hurtigt 1-2 spil, kunne Hafnia byde ind med sporadisk. Flot pres betyder også at Mads med sin 2. scoring for 2. kamp i træk kan hjælpe med at øge den afstand som Frank også havde indledt med sin dejlige scoring tidligere.
5-1 til hjemmeholdet med 2 scoringer på 5 skud i 2. periode. Ikke overraskende blev skudstatistikken tabt her, men det kunne vi sagtens leve med når effektiviteten fordelte sig som den gjorde.

3. periode bød på meget lidt fremad i banen. Kun Grossistten havde nogle specielle “løb og lop” ture gennem midten af banen. Hvidovre stod bedre placeret og fordelte bolden langt bedre end tidligere i kampen. Hafnia kan alligevel udnytte heldet og udbygge på en bandescoring via en Hvidovre spiller. 2 scoringer sætter Hvidovre som kosmetisk pynt på en aften hvor kampen hurtigt syntes afgjort, og hvor Hafnia havde en stærk omsætning af chancer til gevinst.

Vi ønsker Hvidovre held og lykke den sidste bid i kampen om slutspillet.

MOM:
Den hæder gik i dag til Kaptajn Frank, der efter en periode med uheldet rettet mod sig, virkelig lyste op, og på A-B-C vis spillede floorballkampen som den nu engang skal spilles. Hovedet var hele kampen igennem solidt på plads, og der kunne tilmed krydres med scoring og lækre detaljer undervejs.