Herre 1: Sikker sejr i årets sidste kamp!

Michael Møller -

Det blev endnu en ny opstilling der så dagens lys lørdag i Sundbyhallen.

Hafnia kunne foruden at præsentere Tore og Rognerud i opstillingen, fremvise de mest offensive backs i en startopstilling til dato. Stig, Schow, Rogne og Helgstrand, og derudover Mike i C kæden. Det lyder mere af 4 mand til en overtalssituation end 2 backpar. Jo der bliver byttet lidt rundt på tingene for at sikre et fornuftigt flow i det fremadrettede. Desuden kunne vi på dagen tage alle spillere i brug og samtlige kæder kom på tavlen med flotte mål og tilmed en herlig indstilling.

Vanløse kom bedre fra start end set længe. Et optimistisk tryk fra deres 10-12 spillere fyldte det meste af åbningen på kampen, og lad det være sagt med det samme – ambulanceføreren Madsen var solidt placeret i kassen! Vanløse bragte sig dog fortjent foran, uden chance for manden med blinkene på taget, da de i feltet efter et godt ryk, frit kan sætte den i krydset.

Herfra vågnede Hafnia som en anden Holger Danske og med spilovertag og massivt tryk på Vanløseburet, kunne amagerkanerne inden perioden løb ud, reelt lukke kampen med en 4-1 føring og et stort plus på skudstatistikken.

Reelt er ikke et ord man kan man bruge til så meget, og 12 minutters godkendt floorball var ikke tilfredsstillende for trænerteamet. Så opskriften var klar; mere sammenhæng fremadrettet og mere kommunikation i forsvaret.
Det må man sige lykkedes i 2.! En kæmpe indsats forsvarsmæssigt, specielt i undertal, suppleret med flotte mål fra Mads Istre og specielt Sebs i overtal 6 mod5, hvor man ganske enkelt må sige at floorballens ABC
blev taget i brug – og de 6 spillere på banen kørte pasninger igennem de 5 forsvarende Vanløsespillere, indtil Seb foran mål slog den i kassen.
7-2 er stillingen før 3. og en stålsikker tro på at den kamp ikke kunne tabes. Undertallet i perioden kunne mærkes på skudstatistikken, for fra at vinde 1. periode sikkert, blev 2. helt lige.

Der nåede aldrig at komme gummiben i kampen. Hafnia løste opgaverne på fornuftig vis i tredje periode, selvom Rogne måtte se rødt efter en batalje med skub og pres med stave, hvor han trak det korteste strå da han fortsatte det, en anden havde startet. Det kostede desværre endnu en omgang boxplay træning, hvilket der var flot styr på denne eftermiddag.
Schow kan med en solotur holde afstand til 8-3, mens Stiggo langt udefra sender bolden i tomt net og med en slutstilling på 9-4.
Resultatet kom derfor aldrig i fare, men stor ros til et energisk og hårdtkæmpende Vanløse mandskab.

(4-1, 3-1, 2-2)

Nu er der en enkelt træning tilbage før julepausen, hvorefter flere modstandere venter i den meget tætte østrække.

Glædelig jul til alle derude.

/Schow

MOM:
Stiggo kunne efter 2 ugers hvile af knæ, igen indtage parkettet, og med en rolig og sikker indsats i de bagerste rækker, lagde han sig øverst på skamlen over gode indsatser. Både defensivt og offensivt var han med som grundlægger af sejren, på en dag hvor niveauet var højt og adskillige bød ind med ekstraordinære indsatser.

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning