Herre 1: Situationen netop nu…

Michael Møller -

TRUPPEN mv.

Nogen vil måske mene, at det er det mest afgørende punkt i forhold til herre 1. Og ja, hvis man kigger kortsigtet, så er det korrekt. Truppens kvalitet er dog kun en brøkdel af det at drive en klub, og et ligahold på langt sigt. For det handler i højere grad om, at de rigtige spillere bliver de bedste spillere for en klub.
Der må det siges at se ganske fornuftigt ud på nuværende tidspunkt.
Et par ærgerlige afgange, som vi så komme i form af Tore, Simon og Bech. Dog er resten klar til at levere – og det må siges at være et plus.

Yderligere er vi i dialog med 4-5 spillere som vi mener vil passe utroligt godt ind, og som vil tilføre både bredde og styrke til holdet.

Vedr. spilsystem, er det tanken at Hafnia med nuværende spillermateriale, skal mere tilbage til den seværdige og sprudlende offensive floorball, som både gør det tempofyldt og effektivt. Meget mere om det følger jo længere hen vi kommer..

Vores ungdomsspillere vil også integreres yderligere til den kommende sæson, så de unge knægte kan pryde brystkasserne med de første hårstrå og dermed stå klar til at bære det nye logo frem i mange år fremad.

Der er fortsat plads til nye ansigter med den rigtige indstilling, og ved interesse, så kontakt jesperschow(a)gmail.com
KULISSEN

Blandt de folk der arbejder stenhårdt for Herre 1 p.t., er der Jesper Frank, der som kommende navn i trænerteamet, desuden knokler hårdt for sponsorarbejdet omkring holdet. Ulrik er ligeledes med til at søsætte muligheder, for at de helt rigtige aftaler kan komme på plads til den kommende sæson. Allerede nu er der etableret flere gode kontakter som ser ud til at bære frugt. Mere om det følger.
Nicholai Ellebæk er trådt ind i bestyrelsen og løfter en vigtig opgave i forhold til den samlede koordinering frem mod sæsonstart. Werdelin er fortsat budget ansvarlig og har det kolde overblik over de muligheder det giver.

Før vi får set os om, er det atter sæsonstart, og hvis alle træder i arbejdstøjet i ny og næ, så ser det ud til at Hafnia igen vil være med fremme hvor det er aller sjovest.

Rigtig god sommer til alle
/Schow

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning