Herre 1: Slutspil slutspillet

Michael Møller -

Der var trænet på alt det der skulle være anderledes for at overraske Kvissel i det 3. møde. Først var det dog Hafnia der blev overrasket af lugten, da Amagerdrengene steg ud af bilerne i ingenmandsland. Her lugter af penge var der en der sagde, men nok mest af de penge man tjener på landbruget.

Derefter var det dog et Hafnia hold, en smule forvandlet, som kunne sætte tryk på opgøret. Det virkede i første halvdel af perioden, og Hafnia tog teten med det høje pres på Kvissels backer. Det gav også en føring og en fornemmelse af, at de kunne besejres. Så blev Hafnia dog igen menneskelige, og trykket faldt langsomt, ligesom uprovokerede fejl opstod som i de andre opgør. Da det først blev op af bakke, var det svært at hamle op med de dygtige spillere fra Kvissel, og et tabt fodfæste udløste scoring stort set hver gang. Hafnia smed sig dog aldrig på ryggen, og selvom det virkede, og var, lukket, så arbejdede Hafnia kampen igennem, med forskellige bud på hvad man kunne gøre for at lykkes. Et hæderligt 4-7 nederlag blev afslutningen på årets sæson. Der hvor vi har haft vores svagheder i løbet af året, var også der vi snublede i slutspillet.

Held og lykke skal ønskes til Kvissel i semifinalerne, og et stort tak til dommerparret for en kamp der blev fløjtet efter bogen. En fornøjelse hver gang det sker.

Det blev en sæson med op og nedture, men vigtigst af alt, en sæson hvor Hafnia så småt fandt tilbage til noget af det der kendetegner os som hold. Mere af det næste sæson, dog med søgen efter fortsat bedre resultater.

Det blev også til et farvel til doktor Kvaslerud, som nu pakker sit liv sammen, og fortsætter i Norge, efter en fantastisk tid i Danmark og Hafnia. Han vil blive savnet som spiller, men ikke mindst som det store menneske han er.

Glædeligt er det, at vores trup allerede nu har taget form, og hvor der ikke er yderligere afgange. Vi satser på en ung trup krydret med erfaring, med lyst til tempo og sammenhold i jagten på nye oplevelser og resultater.

Mere om det senere…

/Schow

MOM:
I sæsonens sidste kamp tog assistenttræner Rogne hæderen, hvor han specielt i det fremadrettede spil brillerede med 2 kasser i krydset.

POINT:
Schow 1+2
Rogne 2+0
Westh 1+0
Mads 0+1
Tore 0+1

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning