Herre 1 SLUTSPIL: Stiga Sune: “Man skal turde blotte sig”

Michael Møller -

Hvad tænker du om de kommende kvartfinaler?

At det bliver sjovt. Og dejligt at se nogle nye ansigter i stedet for de sædvanlige sjællandske hoveder. Og så bliver det dejligt at spille slutspil igen, efter jeg desværre missede det med Hvidovre sidste sæson. Og så håber jeg, at det bliver nogle kampe, hvor man får lov til gå til stålet i nærkampene, så der også kommer den intensitet, der skal kendetegne slutspillet. Her får dommerne også en vigtig rolle.
Hvad afgør kvartfinalerne?

Det hold, der tør gå mest efter sejren. Er man bange for at gå frem fra start, så har man heller ikke dét, der skal til for at vinde kampe. Man skal turde blotte sig. Vi har vist hele sæsonen, at kampe skal vindes ved at lave mål. Det skal fortsættes i kvartfinalerne.
Hvem afgør kvartfinalerne?

Ikke mig i hvert fald. 1 mål ud af 210 mulige er jo skræmmende. Så jeg må hellere koncentrere mig om at hjælpe vores målmænd. Men det bliver uden tvivl vores angribere. Vi har så mange stærke offensive spillere, at det kan blive hvem som helst. Et bud kunne dog være Parbo, der hele sæsonen har skudt med absurd løst krudt. I slutspillet sætter han dem.
Hvornår afgøres de?

Det kan de faktisk allerede blive den første weekend. Vinder vi begge kampe på hjemmebane, tror jeg ikke, at AaB kommer igen. Og for min gamle krops skyld håber jeg, at den bliver afgjort i tre kampe.

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning