Herre 1: Slutspil!

Michael Møller -

1) Sæsonens højdepunkter?

Eftersom jeg kun har været i Hafnia en halv sæson, er det vel begrænset med højdepunkter? Men når det så er sagt, så synes jeg at sejren, mod Rødovre var stor skalp, specielt taget vores forrig møde og deres suverænitet i betragtning. Vi var nede 0-3 efter 1.Periode, men får det vendt på én periode, det synes jeg er temmelig stærkt. Så forventer jeg naturligvis, at slutspillet bliver ÅRETS HØJDEPUNKT!

2) Årets scoring?

Parbo’s baghånd imod Rødovre var fantastisk, sikke et træf han fik på den.
3) Forventninger til vores kvartfinaleserie?

Når man som hold går ind til en kvartfinale serie, med hjemmebanefordelen er der vist ingen tvivl om at målsætningen må være at gå videre, men der er nok ingen tvivl om at vi får vores sag for mod et Kvissel hold, som føres an af et par svenske stjernekrigere.
Hvis vi holder fokus på os selv, og får lagt lidt til i det offensive spil, tror jeg helt sikkert på vi kan vinde 3 kampe og dermed bringe os til semifinalen.

4) Fokus på de øvrige kvartfinaleserier?

Der er nok ingen der kan se Team Århus eller Frederikshavn Bulldogs tabe nogle kampe til Herlev eller Benløse så de må være sikre deltagere i semifinalerne. Men jeg må sige at jeg egentlig havde fidus til at Aab kunne gå ind og drille Rødovre, men eftersom de har tabte de seneste 2 kampe til Taaf og deres form generelt virker nedadgående må jeg sige at jeg ikke tror på dem længere, men omvendt skal man aldrig sige aldrig, Aab har et rigtig godt hold, fyldt med rutine, så kan de få sat den rigtige taktik sammen skulle de jo nok kunne tage en kamp eller to!

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning