Herre 1: Sublim holdindsats sikrede 3 point

Michael Møller -

Optakten til fredagens udekamp i Vallensbæk var præget af fraværet af 2 profiler, idet både Stig og Schow var ukampdygtige, og derfor krævede lidt ændringer startformationerne. Men de 15 mand og 2 keepere, der var klar til kamp, fik hurtigt sat en tyk streg under, at alle 3 point skulle med til Amager. For fuld skrue og med fast tiltro til systemet tog Hafnia taktstokken fra start til slut, og da hornet lød for sidste gang var 9-3 sejren en realitet.
Fra start havde Hafnia held til at presse VF-backerne til lange, høje bolde, og det var netop sådan en bold, Michael Kock kunne bryde og med et tørt håndledsskud udplacere målmanden til 1-0. B-kæden var 5 minutter senere på spil igen, hvor Frank bag fra mål kunne finde Parbo, der gjorde det til 2-0. Kort efter var Parbo igen på pletten – denne gang i powerplay på assist fra Kock. Special teams spillet fungerede på dagen noget nær perfekt, med ikke mindre end 4 scoringer i overtal, og solidt boxplay kampen igennem.

Boxplay’et fik netop chancen for at levere med 2 minutter tilbage af perioden, da Parbo – helt korrekt – modtog en 5min udvisning for hårdt spil. Det var dog Hafnia, der var tættest på scoring før periodepausen, da Kaptajn Helgstrand kom alene igennem på lang pasning fra nytilkomne Sune Oder, men stolpe ud i den situation.

3-0 efter 20 minutter, og en helt igennem stærk periode. De sidste 3 minutter af undertallet blev sikkert afværget – endnu en friløber til Helgstrand blev desværre misbrugt – og herefter slog B-kæden til igen. Efter en hurtig spilvending kunne Frank finde fødselsdagsbarnet Frederik Kobberup i hjørnet, og tydeligt inspireret af sit ny-erhvervede NHL12 trak Kobbe i bedste hockeystil skarpt ind foran målet og lagde bolden under keeperen. Kort efter var rollerne byttet om, idet Kobbe efter en god dribletur fandt Frank helt alene foran mål, og med oceaner af tid skulle bolden blot ’puttes’ det sidste stykke over stregen. Hernæst var powerplay’et igen på pletten, da norske Joachim Solvang med en knaldhård pasning fandt Parbo, som fra kanten sikkert satte bolden i mål. Dermed lignede det endnu en pletfri 3-0 periode, men en foræring i egen zone 10 sekunder før tid, fik desværre slettet nullet fra tavlen og gav hjemmeholdet lidt liv inden sidste 20 minutter.

3. periode startede 4 mod 4, da Nørhave måtte ud i 2 min, mens VF spillerens hævnagt blev takseret til en 5’er. Efter de 2 minutter var kørt af klokken, glimtede powerplayet for tredje gang, da Parbo fandt Frank i slottet, og scoringen til 7-1 lukkede reelt kampen. Herefter fik Vallensbæk reduceret en enkel gang, inden powerplay’et igen lynede – denne gang ved Nørhave der afsluttede en solotur med sit karakteristiske trækskud. Mod slutningen af kampen blev Hafnias ’Young Guns’ sendt i spil og med stor succes. Arbejdshesten Kristian Lutken gjorde et super indhop med flere gode aktioner, Jacob Skytte og Mikkel Ravn var begge yderst tæt på at komme på tavlen, mens aftenens største Hafnia-jubelbrøl tilfaldt Elias Benameur, som med godt et minut tilbage af kampen scorede sit første ligamål. Parbo sendte et trækskud på mål, og på returen var det 16-årige stortalent hurtigst og dirigerede smukt bolden i kassen i luften. Fantastisk at se vores unge spillere gå ind på dette niveau og levere fejlfrie indsatser. Helgstrand ville ikke stå tilbage og viste, at han også kunne slå bolden i kassen i luften – dog var bolden vel omkring i tredje sals højde, da kaptajnen ramte den og korrekt udvisning for høj stav – det kostede desværre endnu en reducering i kampens døende sekunder, men kunne ikke fjerne helhedsindtrykket af en helt igennem sublim indsats hele vejen rundt.

MOM: Det var ikke nemt at pege en spiller ud ovenpå en holdindsats af denne kaliber. I målet stod Madsen en fuldstændig fejlfri kamp, og Joachim leverede et sandt arbejdsraseri i A-kæden, men med 5 mål måtte det være i B-kæden kampens spillers skulle findes. Kock leverede igen-igen er stor indsats på sin kant, men kampens spiller gik til Parbo, der med 3 konge-mål for alvor ser ud til at have indstillet sigtekornet på kanonen.

Point:
Parbo: 3+2
Frank: 2+2
Kock: 1+1
Kobbe: 1+1
Nørhave: 1+0
Elias: 1+0
Jokke: 0+1

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning