Herre 1: Topkampen endte uafgjort, og så alligevel ikke…

Michael Møller -

Det var med spænding og glæde vi havde set frem til sæsonens 6. opgør, som tilmed ville være en vaskeægte topkamp.

Set over hele kampens forløb, så fik tilskuerne da også noget for pengene.

Rødovre startede afgjort bedst, specielt hvis man kigger på boldbehandlingen.
Det var en meget bevægelig kæde, som førte bolden rundt og rundt og rundt, mens deres “2” kæde blev sat på banen for at forsvare og holde i bolden.
Anført af Erichsen og Eklund, var der da også etableret angrebsspil i det meste af første periode omkring Hafnias mål. En super solid defensiv og en velspillende Bjørneboe, kunne dog nærmest overlegent, markere sig fra at det blev rigtigt farligt. Hvor Hafnia i defensiven havde god kontrol og styr på løjerne, må vi sande at 1. periode langt fra indeholdt noget der kan betegnes som angrebsspil. Det blev alt for kontra betinget, og uden at være rigtigt farligt fra amagerkanerne.
2 gange misser bagerste stolpe i opdækningen, og 2 tværpas i 5-5 og i undertal, betyder fortjent føring til Rødovre efter 1. periode.

En opsang i pausen virker til at have effekt. Der byttes ligeledes rundt på lidt pladser, og Hafnia kommer langt bedre ud til perioden. Der bydes ind med flere gode ture frem mod Rødovre målet og Rødovre holdes endnu bedre på afstand fra Bjørneboe. Hafnia kommer tilbage ved scoringer fra Sebastian og en komisk en af slagsen fra Matti, hvor en jordtriller fra midten tilsyneladende snyder Rødovremålmanden. Rødovre kommer i perioden på tavlen ved et frislag tæt foran mål, grundet for hård opdækning. Generelt en periode hvor stolpe ind taler til vores fordel, og hvor spillerne for alvor får smidt nervøsitet og for stor respekt.

Flere rokeringer, men fortsat gejst, betyder at Hafnia buldrer videre. Fortsat solid indsats baglæns, men med mere og mere fremadrettet spil. Den kamp der startede med spil på halv bane, er nu for alvor en lige affære.
Frank viser skarphed, da en løs bold i kanten rettes ind mod mål fra Schow. Frank banker den resolut op under overliggeren.
Desværre tager Rødovre igen teten, og bringer sig foran 4-3. Kampen bølger frem og tilbage, og Hafnia må da også gå på færre folk, inden forløsningen sættes ind. Et pres fra Frank og Schow bag Rødovremålet, får bolden drejet ind ved første stolpe og i kassen til 4-4. I den fase af kampen, virkede det til hvidt overskud, og chancen for 3 point var for alvor til stede. Det bliver da også til et par store chancer, inden Rødovre i kampens sidste sekunder rammer overliggeren over Bjørneboe. 4-4 var facit og forlængelsen en realitet.

Tempoet var pillet godt af Rødovre, og det virkede faktisk til at der var mere at give af i Hafnia lejren. Det blev der desværre sat en stopper for alt for tidligt. Det velkendte træk ind i banen, det velkendte trækskud, og så var det slut. Alt det spillerne havde haft rigtigt godt styr på kampen igennem, missede så reelt da det var allervigtigst.

Hovedet er dog højt i dag, for resultatet er ganske retvisende. Rødovre var et overtalsmål bedre på dagen, men topkampen lever stadig i bedste velgående, og der er flere hold der kan snuble på vejen mod spillerunde 21, også os.

Lørdag gælder det sidste modstander i første tredjedel af grundspillet. Nye udfordringer og nye muligheder venter.

/Schow

KAMPENS FORLØB:
(2-0, 1-2, 1-2,/ 1-0)

Kommer…

MOM:
Der var tale om en holdindsats, hvor alle bidrog til det ene point. Dagen derpå, kunne navne som Matti, Sebastian og Frank sagtens nævnes som kandidater til titlen, men det blev alligevel Bjørnen der for 2. gang i år kunne lade sig hylde. En indsats mod Rødovre med kun 3 mål lukket ind i ordinær spilletid 5-5, det kan ikke leveres bedre. At det ene tilmed var et frislag lige foran mål, gør kun hans præstation endnu bedre.