Herre 1: Vallensbæk knækket!

Michael Møller -

Vallensbæk- Hafnia 5-14 (3-3, 1-5, 1-6)

Med afbud fra to stamspillere, Stig og Frank, var der behov for lidt rokeringer i kæderne. Selvom de to startende formationer dermed så lidt anderledes ud, var det samme spil der prægede begivenhederne i 1. periode. Meget bold, lidt ubalance i defensiven og meget lidt initiativ og kommunikation.

Lyd manglede Hafniadrengene dog ikke – uden for banen. Fra første fløjt havde Hafnia både fornøjelsen af et hjemmepublikum, der kun havde sange omhandlende Hafniaspillerne, måske med Medina som tekstforfatter, hvor det simple, til tider melodiøse, indslag skabte en festlig ramme, som den plejer at være i Vallensbæk. Derudover var der et talstærkt publikum til Hafnias fordel der klappede igennem hver gang muligheden bød sig, og det gjorde den ofte de sidste 40 minutter. Dejligt med den opbakning..!

Med blikket tilbage på banen, så skete det som så ofte. 1 periode med svære betingelser, dog heldigvis med en suveræn afslutning, som også har kendetegnet sæsonen hidtil. Vallensbæk foran i 2 omgange, før Hafnia endelig får prikket hul på en velspillende keeper. Det bliver ganske fortjent uafgjort i 1. periode, hvor Vallensbæk spillede klogere og mere simpelt. Hafnia skulle arbejde hårdt for sagen og måtte gennemspille sig til 3 scoringer.

2. periode blev et svendestykke. 2 undertal med scoring offensivt. Powerplay scoring, hvilket indikerer at vores over- og undertal har siddet skarpt indtil videre. Det bliver til få ind og udskiftninger mellem spillerne, men den samme kerne fra som startede, får lov til at afgøre kampen i denne del af perioden. 5-1 ender den, efter super kontrol og skarphed i det fremadrettede. Stor ros skal uddeles til vores bagerste spillere, der med frihed, tro på egne evner og hurtige og præcise reaktioner fik sendt boldene afsted til forwards og dermed splittet de grønblusede totalt til 8-4 føring.

3. periode bliver til dels en god blanding af kæder, spillere og formationer. 6-1 ender den til Hafnia, hvor vi igen ser en sprudlende Joachim Solvang binde offensiven sammen, samtidigt med alle andre leverer store præstationer i såvel det offensive som det defensive. Alle spillere kommer i aktion, mens Sune hjælper til fra bænken. Vallensbæk er et hold der leverer i medgang og kollapser i modgang. De kunne dog intet stille op mod holdet fra Amager der i 40 minutter spillede tempofyldt floorball og var uhyre skarpe, og det på trods af, at vi ikke leverede optimalt efter vores playbook.
Mere end godkendt er alligevel konklusionen!

Nu går vi en uge i møde med vigtige træninger før Benløse inviterer på bal i Ringsted i bedste Live stil. Vi kan nu, hvor temperaturen nærmer sig KOLDT, varme os på endnu mere spændende floorball, en stor trup på 21 spillere og 4 målmænd, krydret med lyst over hele linien til at bidrage til fællesskabet. Det skal der holdes fast i når en dyst om 2. pladsen bringes i spil.

/Schow

 

MOM:
Med 8 point, stort løbearbejde, flot overblik og en skarphed uden lige, så tog Jocke en fortjent hæder som MOM. Ganske imponerende indsats, og man kan med rette sige han har fundet melodien!

POINT:
Joachim 5+3
Schow 3+4
Nørhave 2+1
Parbo 1+1
Lasse 1+0
Kobbe 1+0
Helge 0+1
Selvmål 1+0

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning