Herre 1: Vanløse blæst bagover!

Michael Møller -

Indrømmet, nerverne sad uden på tøjet inden det afgørende grundspilsdrama mod Vanløse. Sejr, alt andet totalt ligegyldigt. Om vi som hold kunne stå distancen, dertil havde jeg faktisk mine tvivl. Det blev i den grad gjort til skamme!

For første gang i denne sæson var vi fuld trup, for første gang virkede alle SÅ klar under opvarmningen og det betød den bedste åbning og det højeste niveau for hele sæsonen!

Fra første fløjt stod der Hafnia på det hele. Først i nærkampe, alle winger med det korrekte høje pres, flotte angreb skabt af tålmodige og bevægelige opspil. Jo rosen var helt fortjent. Man of match sætter gang i løjerne efter en scoring som blev dikteret under det taktiske oplæg. Gennemført! Herfra fortsatte trykket og Pearl Harbour var en realitet – der blev bombet igennem! 5 fuldtræffere af de 100 skud som blev sendt mod mål i kampen. Nørhave, Kobbe og Frank lå sammen med Madsen højt på kurven over store præstationer, mens A kæden mere anonymt formåede at sætte point på point ind på kontoen.

2. periode. Alvor i blikkene, men med plads til begejstring over drømmestarten. Madsen måtte da også lige diske op med et par drømmeredninger inden vi igen kom i gang. Powerplay udspillede de 4 forsvarsspillere og på dagen fik vi effektivt overtals og sågar også undertalsspil at se. Mads var også en af de fyre der har været savnet og sammen med Helge spillede han noget af det bedste i år. I Parbo har vi fundet en ladt kanon og igen knaldede han perler i krydset, flot sat op af spillere bag ham. 6-0 blev perioden vundet og en øretæve var en realitet.

3. periode blev mere indianer præget og foruden den fysiske del fik to tak op, så blev det også lidt mere hektisk floorball der blev leveret. Det blev dog ført til ende med en 7-2 periode, hvor Vanløse på trods af hårdt arbejde i defensiven, fandt det umuligt at dæmme op for den sprudlende offensiv. Som pointfordelingen også ansporer, så var det svært at vide hvem der skulle dækkes op, for alle havde valgt dagen at levere flot spil, og hvilket fornuftigt tidspunkt for det.

Lad os slutte her, inden træerne vokser ind i himlen, for det gør de bestemt ikke. Lækkert at huske, men hurtigt at glemme.
Vi kan kigge tilbage på et ganske flot grundspil og frem på et super spændende slutspil.
Held og lykke til Vanløse, mod en negl der bliver svær at tygge over, og for os selv er det en anden jysk modstander når Aab næste weekend gæster Amager i kvartfinalerne!

Mere følger om den serie.

/Schow

18-2 (5-0, 6-0, 7-2)

MOM
Gennem hele sæsonen har vores “nordsjællandske konfirmand” løftet sig og udviklet sit spil med et flot resultat til følge. Kampen i dag forlod han også som banens bedste, og Kobbe er absolut en varm kandidat til årets Hafniaspiller.
POINT
Jocke 3+3
Parbo 5+0
Frank 1+4
Mads 3+1
Schow 1+3
Helge 1+2
Nørhave 2+0
Kobbe 1+1
Stig 1+0
Kock 0+1
Sune 0+1

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning