Herre 2: Vigtig sejr over Hvidovre

Kirk -

Som det eneste hold har Hvidovre taget point fra Herre 2 denne sæson. Det skete i en medrivende 5-5-dyst i november måned, hvor Hvidovre længe lignede en vinder.

I dagens opgør var det dog tydeligt, at Herre 2 havde lært af det første indbyrdes opgør. Hvidovre fik slet ikke samme tid med bolden, og et veludført presspil gjorde det svært at være rød back.

Trods opsatte på at sætte Hvidovre på plads blev der imidlertid tale om et tæt kamp – i hvert fald resultatmæssigt. Herre 2 kunne således have dræbt kampen ved flere lejligheder i især 2. periode, men Hvidovre skal have cadeau for indstillingen – de gav sig aldrig.

Kampens afgørelse faldt reelt kort inde i 3. periode: Hvidovre formåede at udligne til 4-4 mod spillets gang. Den stilling holdt dog kun i 6 sekunder, før Kasper Skriver satte en fin soloscoring ind til 5-4. Samme Skriver leverede et lille minut senere en fin pasning til Kirk, der kiksede sin førstegangsafslutning, men bolden havnede hos Ulrik, der fik et mærkeligt træf på bolden, der afstedkom, at udeholdets målmand fumlede den i nettet – selvmål til 6-4! Hvidovre fik godt nok reduceret, men en powerplay-scoring punkterede herpå kampen definitivt.

I tabellen ser det rigtig fornuftigt ud efter dagens sejr: Fortsat 4 point ned til Stevns med 5 resterende kampe. Kun næste opgør mod Vanløse ligner en seriøs test for Herre 2, men man skal naturligvis aldrig tage noget for givet…

Hafnia FC II – Hvidovre Attack FC III 7-5 (1-2, 3-1, 3-2)
1. 05:39 0-1
1. 14:17 1-1 Kristian Kirk (ass. Ulrik Lejre Larsen)
1. 15:15 1-2
1. 16:14 U2 Hvidovre

2. 02:15 2-2 Ulrik Lejre Larsen (ass. Kristian Kirk)
2. 05:10 3-2 Roman Spycher (ass. Lars Neubert)
2. 11:46 3-3