Herre 3: Storsejr på trods af sygdom

Bestyrelsen -

Fornem holdindsats og godt målmands spil sikrede komfortabel sejr over PI København

År 2013 første kamp for Hafnia skulle vise om formen var helt væk efter 3 ugers pause med staven liggende i tasken.  Ved siden af den evt. manglende form var der to afbud fra erfarne spillere i forsvarskæden hvilket gjorde at posen måtte rystes på selve, men alligevel formåede Hafnia 3 at stille med 2 hele kæder mod PI København’s 6 spillere. Kampen bød blandt andet på mål fra Boye, et comeback til Lars Hebo samt 2 mål fra hjørnet.

Hafnia startede usikkert, men formåede alligevel at komme til et par chancer. PI København havde godt fat i spillet og kom på 0-1 efter 4 minutter efter bolden uheldigt smuttede ind under armen på Alex i Hafnias mål. Hafnia kæmpede videre i første periode hvor der var flere gode chancer, men bolden ville ikke ind bag PI Københavns målmand. Det var først i 19 minut at Jesper Jacobsen gjorde det til 1 – 1 på direkte frislag fra hjørnet.

Hafnia startede friskt i anden periode og gjorde det til 2 – 1 efter endnu et frislag. Marc Glentov skød bolden mod modstanderens mål, hvorefter den havnede hos Magnus ”Young Gun” Østergaard, der  skød bolden i nettet. Efter 8 minutter kom Hafnia i overtal efter at en PI København spiller havde staven over hovedet, men Hafnia fik desværre ikke udnyttet overtallet.  I det 12 minut kunne man næsten ikke tro sine egne øjne da Claus ”Bla bla” Boye scorede direkte på et frislag fra hjørnet hvilket var hans første mål i de 3 år han har spillet i Hafnia. Han skød bolden ind blandt venner og fjender hvorefter den røg et mål.  Jesper Jacobsen lukkede anden periode med sit mål til 4 – 1 efter en fin aflevering fra Mikkel Rasmussen.

I tredje periode blev kampen mere fysisk fordi PI København jagtede 3 mål som kunne give dem det ene point. Deres pres medførte at der blev mere rum på deres banehalvdel. Det udnyttede Jesper Jacobsen som scorede sit tredje mål i kampen og gjorde det til 5 – 1. PI København udlignede kort efter til 5 – 2. Claus ”Bla bla” Boye scorede sit andet mål efter flot opspil op igennem banen. Den debuterende Dennis Knudsen lage en flad bold in foran mål hvor Boye nemt gjorde det til 6 – 2. PI København udlignede minuttet efter til 6 – 3. Jesper Jacobsen scorede sit fjerde mål på en assist fra Lars Pedersen. Rollerne var byttet om få sekunder efter da Lars Pedersen endelig fik scoret det mål som han havde jagtet hele kampen igennem.  I det 18 minut scorede PI København til 8 – 4- Jesper Jacobsen lukkede kampen efter en assist fra Mikkel Rasmussen.  Da kampen blev fløjtet af stod der  9 – 4 til Hafnia og man kunne hører de glade spillere synge… HVEM VAR DET DER VANDT I DAG for fjerde kamp i denne sæson.

Referat: Claus boye