Herre1: Forløsende Sejr

Bestyrelsen -

Ti forsøg skulle der til, før Hafnias ligaherrer kunne sætte årets første point ind på kontoen, men så blev det også gjort med maner. Med sæsonens stærkeste trup klar til kamp, tog man søndag aften imod Helsingørs oprykkere, som havde besejret Amager-holdet 7-4 i sæsonens første indbyrdes møde.

Der var dog aldrig tvivl om, at udfaldet at dette opgør ville blive et ganske andet. Hafnia dominerede fra kampens start, og særligt A-kæden glimtede med en sprudlende Mads Istre, en skarp Nicolaj Parbo, og en Jesper Schow der for alvor ligner den topscorer han har været i årevis. Netop Schow startede scoringen med en styring tæt under mål på flot assist fra Stig. Istre slog til kort efter, og Matti gjorde det til 3-0 på sit karakteristiske trækskud inden en gammel Hafnia-kending, Sebastian Knudsen, reducerede for gæsterne.

Holdene udvekslede et par hurtige scoringer i starten af 2. periode, Hafnias mål sat ind af Parbo, men det var også sidste gang der var spænding om resultatet. Herfra trak hjemmeholdet stille og roligt fra, og 3 pinde mere blev sat på tavlen inden periodepausen, signeret af Schow, Jeppe og Mads. Selv om Helsingør chokstartede 3. periode med at reducere i undertal, kom Hafnia hurtigt tilbage på sporet. Parbo udnyttede selv samme power play til at score sit 2. mål og ti minutter senere satte Jesper Schow sit tredje på aftenen, da han kynisk udnyttede en friløber. Så ville b-kæden også lege med, og en flot gennemspillet kontra blev sat i kassen af Ellebæk med assist fra Jeppe. Hafnia sluttede af med endnu et powerplay – og Helsingørs spillende træner havde åbenbart ikke set nok fra Parbos stav, da han som bagerste gardering i Helsingørs boks gav Parbo fuldstændig fri bane til at trække ind fra venstresiden. Det takkede vores hjemvendte tordenstav for ved at rive bolden HELT op i hjørnet uden chance for udeholdets keeper til Hafnias 11. scoring – den sidste i kampen.

MOM: Der var rigtig mange om buddet i kampen om Man of the Match. Parbo og Schow leverede skarphed og 3 scoringer, Stig og Nørhave fandt for alvor niveauet efter en lidt broget indsats mod Rødovre i midtugen, men bedste Hafnia-mand denne søndag blev Mads Istre, som dominerede både defensivt og offensivt og var i høj grad manden der bandt spillet sammen i den stærkt spillende A-kæde.

/JF

Point:

Schow 3+2

Parbo 3+0

Mads: 2+1

Jeppe 1+2

Ellebæk 1+0

Matti 1+0

Stig 0+2

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning