Herre1: Tæt, men ingen gevinst i Vanløse

Bestyrelsen -

Det skulle heller ikke lykkes i tredje forsøg at få point ud af anstrengelserne, da Hafnias ligaherrer fredag aften mødte Vanløse for sidste gang i året turnering. Det har vist været mere end vanskelligt for diverse odds-sættere (og gamblere) at sætte procenter på Hafnias vinderchancer i denne sæson, hvilket fredagens kamp blev endnu et eksempel på ; ja selv for træneren har det været lidt af et lotteri – siden tirsdagens overbevisende hjemmesejr, manglede desværre mere end en håndfuld af spillerne fra startformationen, og få timer før kampstart måtte Jesper Schow og Mikkel Panduro også melde forfald. Dette betød at Hafnia var nede på 8-9 spillere kampen igennem, hvilket inkluderede Matti Ljungberg, der netop var hjemvendt fra 3 ugers ferie, og træneren selv

Det var derfor forventet at opgøret ville blive en lang sej kamp mod et toptændt Vanløse-hold i stærkeste opstilling. De var tydeligt, at Vanløse var fast besluttet på at spille med absolut minimal risiko. Tempoet var kampen igennem lavt fra begge hold (hvilket dog til dels også må tilskrives skøjte-gulvet i Vanløse-hallen), hvilket bekom den smalle Hafniatrup udmærket. De første tyve minutter sluttede uden scoringer, men anden periode var ikke mange minutter gammel før Vanløse slog til og viste skarphed med hele fem scoringer i anden periode. Hafnia udnyttede to overtalssituationer ved henholdsvis Parbo og Mads Istre til pausestillingen 5-2. Selv om trætheden begyndte at melde sig hos de få Hafniaspillere, var det alligevel gæsterne der sad på de sidste 20 minutter. Reduceringen faldt dog først efter fantastisk box-play hvor Stig afsluttede Nørhaves forarbejde. Med få minutter tilbage fik svenske Frans Denvard hul på bylden og sendte kuglen i mål til 4-5, men trods massivt pres i slutsekunderne lykkedes det desværre ikke at få udlignet.  

Selv om det ikke blev til point i denne omgang, var præstationen fredag aften så absolut godkendt. – trods få spillere og at man i to omgange lå under med 4 mål, gav drengene aldrig op, og med lidt mere held og skarphed var det blevet til mindst en point. Men sådan skulle det ikke gå.   

MOM: For anden gang i denne uge var det manden på kassen, der leverede bedste præstation. Martin Madsen holdt Vanløse nede på fem scoringer trods flere store muligheder, ikke mindst fra de svenske profiler.  

Point:
Nørhave: 0+3
Mads: 1+1
Parbo: 1+0
Stig: 1+0
Frans: 1+0  

/Jesper Frank

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning