Herre 3: Fornem indsats i Vanløse gav Sejr

Bestyrelsen -

Søndag aften blev sæsonens indtil videre største skalp taget da Vanløse der ligger befinder sig på Rækkens 2.plads tog i mod et Hafnia hold der kom fra en 9-4 sejr mod Politiet i Bagagen.

Første kamp mod Vanløse var endt med et smerteligt nederlag på 2-7 så vi skulle revanchere denne gang.

Kæderne bestod af: 1) Knudsen, Glentvor, Andreas, Mikkel og Jesper

2)Bensby Sr, Bensby JR., Boye, Lars og Magnus. Med Dennis som udskifter

Det hele startede som lyn og torden, og allerede inden der var gået 5 minutter havde holdets Topscore Jesper Rasmussen bragt os foran efter et højt hafnia Press i starten af kampen.

I store dele af 1. periode holdt vi Vanløse under et stort pres. Det lykkedes dog alligevel Vanløse at udligne efter 12:27, men der gik blot 13 sekunder før at Vanløses målmand måtte hive hullede hvide bold ud af sit net igen. Igen var målscore Jesper Assisteret af Andreas. Og vi gik fortjent til Pause med en føring på 2-1

2.periode

var lidt mere stille og roligt. Vi havde Vanløse under massivt pres i flere situationer

og burde havde scoret en masse mål, men vi fik kun smidt en enkelt bold ind bag deres målmand. Mikkel Blev fint Assisteret af Knudsen efter 7 minutter af anden periode. Stik imod chancer og spil fik Vanløse sat en reducering ind bag Møller i målet kort inden pausen. Men vi kunne trods alt gå til pause med en føring på 3-2

3.Periode

efter al forventning kom Vanløse bragende i starten af 3 periode, men begge kæder holdte hovedet koldt de første skift, og så kunne Lars smide bolden ind bag Vanløses målmand. Vi formåede at holde vanløse fra de helt store chancer ved at holde en stram defensiv, det frustrerede tydeligvis deres spillere det resulterede også i en udvisning for ukorrekt skub 1 minut efter målet til 4-2. det var desværre ikke noget vi kunne udnytte. Derefter var der stilstand på måltavlen indtil der var spillet præcis 17:02 af 3 periode. På et frislag i hjørnet får Vanløse slået bolden ind midt for og så blev der hakket på den første gang uden chance for Møller i målet.

Inden for de sidste par måneder er der sket noget med Hafnias 3 hold. Vi er blevet ramt af fighter mentalitet. Vi lægger os ikke bare ned, vi tænker fandme nej. Og dette er Jesper et perfekt eksempel på. Allerede en gang havde han svaret tilbage efter blot 13 sekunder. Denne gang tog det ham blot 8 sekunder fra Face-off og til han havde sendt kuglen ind på målmanden til det der skulle vise sig at være kampens sidste mål

Vanløse 5 – Hafnia 3: 3-5 ( 1-2 :1-1 :1-2 )

vi har nu vundet 4 gange i indeværende sæson hvilket allerede har oversteget de forventninger der var inden vi gik i gang. Dette er takket være nogle fantastiske hold indsatser, og de præstationer spillerne har leveret hver og en. I de seneste kampe har vi haft en super stærk mentalitet, og fighter vilje hver eneste spiller har kæmpen røven og ud af bukserne, om det så er de rutinerede spillere, eller de spillere der er startet i den her sæson. Og det er noget der gør mig stolt af at spille med de her drenge!

Vi ligger nummer 7, men kun med 1 point op til 5 og 6 pladsen.

Næste kamp er mod herlev i næste weekend.

Referat: Glentvor