Kåringer sæson 12/13

Michael Møller -

Årets spillere_600x400

Sæson 12/13 er gået på hæld, og her følger en opsummering af holdenes indsats og kåringen af spillere, som holdene har valgt at klappe en ekstra gang på skulderen for deres indsats gennem sæsonen. Mikkel Ravn løb med hæderen på H1, Lars Neubert på H2, Jesper Jakobsen på H3, Malene Dall på D1 og Sina Olsvig på D2. Derudover har klubbens medlemmer på baggrund af et nyt initiativ fra den nye bestyrelse valgt at belønne årets dommer, som blev Alex Salowski og Malene Dall som årets frivillig. Tillykke til alle som blev belønnet med t-shirt, klubkrus og gavekort.

Herre 1 kæmpede sig gennem sæsonen og inkasserede flere nederlag end sejre. Holdet beholdt dog skindet på næsen og undgik med 5 sejre sidstepladsen i ligaen. Det skyldes ikke mindst Jesper Frank Christensens engagement og sikre taktiske hånd, som sammen med en grundstamme på holdet sørgede for en sæson, som klubben og holdet på trods af trængslerne kan være stolte af.
Mikkel Ravn blev valgt som årets spiller på herre 1. Mikkel får titlen som årets spiller da han, udover en stabil træningsindsats og en super mental indstilling, har gennemgået en helt kolossal udvikling, der har imponeret alt og alle. Højdepunktet kom imod Vanløse, hvor Mikkel endelig fik ladet tordenstaven og scoret sit første ligamål på et dunner af et trækskud fra midten.

Dame 1 lagde flot ud med overraskende resultater og seværdige kampe. Resultater som i høj grad havde baggrund i en flot optakt til sæsonen med fysisk træning og træningslejr. Der var derfor spænding om, hvilken placering holdet kunne tilkæmpe sig. Desværre formåede holdet ikke at følge op på den flotte start på sæsonen, og sidste kamp endte med at blive afgørende i forhold til at undgå sidstepladsen. Lige som herre 1 reddede holdet æren og sikrede sig en 6. plads.
Malene Dall blev valgt som årets spiller på dame 1. Et velfortjent klap på skulderen, da hun igennem flere år har været en solid spiller og udført et fantastisk og uundværligt arbejde for både holdet og klubben som helhed. I år blev der fremhævet at hun var en god holdkammerat, mødestabil, spredte god energi til træning og kampe samt altid stiller op for holdet. Særligt i denne sæson har Malene vist utrolige kræfter og engagement. Som spiller, D2-træner, bestyrelsesmedlem – herunder den tunge ansvarspost som Hjemmebaneansvarlig, har Malene i sandhed fortjent al hæder i form af årets spiller og årets frivillig. Stor tak for indsatsen!

Herre 2 er det af holdene i klubben, som har spillet den mest stabile sæson. Holdet vaklede kun enkelte gange og sikrede sig dermed, efter en rigtig flot spillet sæson, førstepladsen i kredsen. Det var derfor også oplagt, at holdet med Kirk i spidsen inviterede de øvrige kredsvindere til 2. divisionsmesterskabet. Her fuldførtes holdets triumf med to spændende kampe og to sejre, og titlen som danmarksmester i 2. division var dermed sikret.
Lars Neubert blev valgt som året spiller på herre 2. Neubert er valgt da han udstråler ro og også er god til at bevare roen i pressede situationer. Derudover har han et imponerende overblik og en sikker taktisk hånd.

Dame 2’s sæson kan resultatmæssigt bedst betegnes som en svingende én af slagsen, med en nedadgående tendens i den sidste trefjerdedel. Man kan dog på ingen måde kalde den indsats, som en stabil og fast kerne fra holdet har leveret gennem sæsonen, for svingende. Spillerne er gået ind til hver kamp med en tro på egne evner og ikke mindst en stor lyst til at spille og levere.
Sina Olsvig blev valgt til årets spiller og fik mange rosende ord med på vejen. Hun er sød og dejlig, har et stabilt fremmøde både til træning og kampe. Hun god til at tage initiativ og er ikke bange for at hjælpe til med alt det praktiske omkring holdet.

Herre 3 endte også med at levere en rigtig flot sæson. Holdet startede usikkert ud og måtte inkassere nogle klækkelige nederlag. Men en god grundstamme af erfarne spillere krydret med tilgang af en håndfuld nye spillere med mål i staven sørgede for, at sæsonen blev sluttet af med en række flotte sejre. Spil og resultater, som lover godt for den kommende sæson.
Jesper Jakobsen blev valgt som årets spiller på herre 3. Jesper var en del af den flok, der var med til at vende sæsonen for H3, og var med et gennemsnit på 6 point pr. kamp medvirkende til en hæderlig placering for herre 3.

Sæsonstart

Første træning er tirsdag d. 15. august i Sundby Hallen – Hal 3.

Vi glæder os til at se jer.

Træningstider for sæsonen 23/24:

Tirsdag:

18.00-19.30: Damer
19.30-21.00: Herre 2
21.00-23.00: Herre 1

Torsdag:

16.30-18.00: U11 & Øvrig Ungdom
18.00-20.00: Fælles Seniortræning